Izdots kalendārs "Rallijs Latvijā 2002"

Normunds Avotiņš
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau otro gadu žurnāla "Auto" fotogrāfs un žurnālists Roberts Jansons izdod sienas kalendāru, kas veltīts Latvijas rallija popularizēšanai.

Šogad kalendārā iekļauti trīs autoru oriģinālfoto. Pa pieciem attēliem atlasīts no Roberta Jansona un Raimonda Volonta ("V4 Motors") noķertajiem fotokadriem, trīs attēlus devis Jānis Asaris ("Narvesen"). Kalendāra izdošanu atbalsta trīs Latvijā pazīstami uzņēmumi, kuri tiešā vai netiešā veidā atbalsta arī pašu autoralliju. Kalendāra autori uzsvēra, ka visi attēli izmantoti neapstrādātā veidā, kas piešķir tiem sevišķu vērtību, jo ikvienā bildē iemūžināts kāds īstas sportiskas spriedzes moments. Kalendāra lapās redzamas gandrīz visas spējīgākās šīs sezonas ekipāžas no visiem rallija čempionāta posmiem, izņemot Kauņas ralliju. Kalendāra cena ir Ls 3,50, tas būs nopērkams "Narvesen" tīklā, "Preses Apvienības" kioskos un citur. Kalendāra veidotāji cer, ka 2002. gada izdevums autosporta faniem patiks vairāk nekā pagājušā gada kalendārs (kuru gan tik un tā izpirka ļoti īsā laikā), savukārt "TVNET" cer, ka šādu izdevumu būs vairāk un rallijam nākamajā sezonā būs vairāk fanu. R. Jansons arī solīja, ka 2002. gadā žurnāls "Auto" sāks izdot speciālu izdevumu "Rallijs", kas gan būs paredzēts visu autosporta veidu popularizēšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu