Latvijas triālisti atgriezušies no startiem Francijā un Vācijā.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Četri labākie Latvijas triāla meistari ar dažādām sekmēm startējuši pasaules triāla čempionāta otrajā un trešajā posmā, kas risinājās attiecīgi Francijā un Vācijā.

Uz diviem posmiem devās Kristaps Skudra, Sergejs Kotovs, Kristaps Pete, Pāvels Griškovs. Kristaps Skudra, kurš startēja senioru klasē (17 g. un vecāki), pastāstīja, ka Francijā viņam tik spīdoši neveicās un arī slikto laika apstākļu dēļ viņš 50 sportistu konkurencē ieņēma pēdējo vietu. Toties trešajā posmā Kristaps prata reabilitēties un izcīnīta augstā 21. vieta. Sergejs Kotovs, kurš startēja kalnu divriteņu ekspertu klasē, Francijā ieņēma 47. vietu. Trešajā posmā arī rezultāts uzlabots - 31. vieta. Kristaps Pete un Pāvels Griškovs bija jaunākie Latvijas pārstāvji un startēja kadetu klasē, kur piedalās 15-16 gadus veci censoņi. Francijā abiem attiecīgi sestais un septītais labākais rezultāts, bet Vācijā 16. un 19. vieta. Nākamais PČ posms pēc divām nedēļām Japānā, taču to, tāpat kā aizritējušo pirmo posmu Spānijā, mūsu braucēji finansiālu apstākļu dēļ savā sacensību kalendārā nav iekļāvuši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu