Ugālē aizritējuši šīgada vērienīgākie triāla mači.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mačos Ugālē sacensību rīkotāji bija parūpējušies ne tikai par dažādu sarežģītības pakāpju trašu izveidi, bet arī par atraktivitāti. "Ugāles kausa" dalībnieki un apmeklētāji nenožēloja.

Sacensībās piedalījas krietni vairāk velotriāla pratēju, kur vidū nebūt nebija tikai mūsu valsts pārstāvji - bija arī viesi no Krievijas un Igaunijas. Tāpat tās interesantākas padarīja šķēršļu daudzveidība - dalībniekiem nācās pārvarēt dažāda izmēra baļķus, kabeļu spoles, mucas, traktora piekabes un atstāt riepu nospiedumus uz perfektā auto krāsojuma. Sakarā ar to, ka naktī pirms sacensībām lija lietus, dienas pirmajā pusē trasē bija krietni grūtāk izbraucama, taču līdz ar saules aktivitātes palielināšanos, viss nostājās savās vietās. Arī šeit bez pārsteigumiem - uzvaru Elites grupā izcīnīja Kristaps Skudra (kurš, starp citu, pašaizliedzīgi arī ikreizi piegādā TVNET-am info - paldies!). Otrais, ne mazāk pazīstamais, Sergejs Kotovs, Kristaps Pete - trešais. Ekspertu grupā pirmo vietu no Pāvela Griškova rokām ar viena punkta pārsvaru izrāva Ēriks Skoroģonos - viņš Pāvelam sagādaja šogad pirmo vilšanos "ekspertos". Trešais - Atrūrs Picalcelms, bet maskavietis Ivans Patapovs ierindojās piektajā vietā. Igaunijas pārstāvis Aleksandrs Savihins nebeidza trasi vispār. Jaunākā grupa (braucēji līdz 10 g.v.): 1. Jānis Hartmanis, 2. Austris Auza, 3. Dāvis Pūlmanis. Saldais ēdiens tika pataupīts vakaram - augstlēgšanas (vertical step) mači. Šeit kan nebij jālets pāri kāda šķērslim (piem. latiņai), bet jāuzlec uz attiecīga augstuma eiropalešu krāvuma. Visaugstāk uzleca Kristaps - viņam izdevās pievarēt desmit paletes (1,5 m). revanšēties par Ekspertu grupā ieņemto piekto vietu izdevās Potapovam - astoņas paletes (1,38 m) "paņemtas" un otrā vieta. Trešo vietu savā starpā sadalīja Dainis Punculs un Kristaps Pete - 126 cm. Nākošās dienas sacensībās Jelgavā sekojoši rezultāti - Elites grupā: 1. Skudra, 2. Pete, 3. Kotovs, Ekspertu grupā: 1. Griškovs, 2. Antipins, 3. Potapovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu