"Ferrari" prezidents par Itālijas ministru!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā ziņo Itālijas masu mediji, Silvio Berluskoni, vairāku televīzijas kompāniju īpašnieks, ir visreālākais valsts prezidenta amata kandidāts un tieši viņu visdrīzāk ievēlēs šai amatā šosvētdien, 13. maijā. Berluskoni nesen izteicies, ka kā vienu no ministriem vēlētos redzēt "Ferrari" prezidentu Luku di Montezemolo kādā no ministru amatiem, visticamāk, saistībā ar sportu, tūrismu vai tirdzniecību.

Berluskoni un Montezemolo ir draugi jau kopš bērnības, un prezidenta kandidāts tic, ka "Ferrari" cilvēks varētu vērst situāciju valstī tikai uz labo pusi. "Valdībā būs vārds, kuru daudzi itāļi ciena un mīl - Luka di Montezemolo," Berluskoni citējis vietējais laikraksts. "Dzīvē ir punkti, kurus jāmaina, un es ticu, ka viņš to spēs izdarīt." Montezemolo atbildējis, ka ir ļoti pagodināts ar viņam izrādīto uzticību, taču atteicies sīkāk komentēt jautājumu, vai gadījumā, ja viņam tiks piedāvāts amats, viņš to pieņems. Pagaidām visas viņa domas saistītas ar gaidāmo Austrijas "Grand Prix" izcīņu. "Vēlos no sirds pateikties Berluskoni par izrādīto ticību maniem spēkiem," sacīja "Ferrari" prezidents. "Taču pagaidām uzskatu, ka gudrākais būtu atteikties no jelkādiem komentāriem šajā sakarā. Par to runāsim nākamnedēļ. Tagad daudz strādājam komandā, jo gaidāmā nedēļas nogale mums ir ļoti svarīga."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu