Džošua: cīnīšos pret Vailderu, pat ja viņš zaudēs Fjūrijam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/LETA

Pasaules čempions boksā smagsvaru kategorijā Entonijs Džošua no Lielbritānijas noteikti cīnīsies pret amerikāni Deonteju Vailderu, pat ja viņš zaudēs cīņā pret britu Taisonu Fjūriju.

Džošua īpašumā patlaban ir pasaules čempiona jostas WBA "super", IBF un WBO versijā. Šos titulus viņš centīsies aizstāvēt 22. septembrī Londonā, cīnoties pret Krievijas bokseri Aleksandru Povetkinu.

Lai kļūtu par neapstrīdamu pasaules čempionu smagsvariem, Džošua jāuzvar Povetkins un turpinājumā jācenšas iegūt WBC josta, kas patlaban ir Vaildera īpašumā. ASV bokseris savu titulu drīzumā centīsies aizstāvēt, cīnoties pret Fjūriju.

Džošua ir pārliecināts, ka viņš karjeras turpinājumā cīnīsies gan pret Vailderu, gan pret Fjūriju, neatkarīgi no tuvāko cīņu rezultātiem.

"Mēs cīnīsimies, tāpēc ka esam vienā svara kategorijā - vienā ērā, un cilvēki vēlas to redzēt," intervijā "Sky Sports News" sacīja Džošua. "Pieņemsim, ka notiek sliktākais pret Povetkinu - tas mani neapturēs cīnīties pret viņiem."

Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders
Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders Foto: Reuters/LETA

"Viņi tāpat gribēs cīnīties pret mani, jo esam lieli šajā spēlē. Ja Vailders zaudēs cīņu pret Fjūriju, es tāpat kaut kad cīnīšos pret viņu," teica pasaules čempions.

28 gadus vecais Džošua, kurš ir 2012. gada Londonas olimpisko spēļu čempions, profesionālajā boksā izcīnījis 21 uzvaru, 20 no tām ar nokautu, bet zaudējumu viņš nav cietis ne reizi.

Povetkins, kuram nesen bija 39. dzimšanas diena, karjerā izcīnījis 34 uzvaras (24 nokauti) un piedzīvojis 1 zaudējumu - 2013. gadā pret Ukrainas slaveno bokseri Vladimiru Kļičko. 

Savukārt 32 gadus vecais Vailders aizvadījis 40 cīņas, visas uzvarot, turklāt 39 noslēgtas ar nokautu. Tikmēr 30 gadus vecais Fjūrijs uzvarējis visas 27 savas karjeras cīņas, no tām 19 dueļos panākumu gūstot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu