Ankipāns: Spēlētāji parādīja lielu pašatdevi un kontrolēja spēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: EPA/LETA

Rīgas "Dinamo" hokejisti sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē savās mājās pret Novosibirskas "Sibirj" komandu parādīja lielu pašatdevi un kontrolēja spēles gaitu, pelnīti izcīnot uzvaru, pēc mača žurnālistiem sacīja rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" KHL 11.sezonas pirmajā mājas spēlē ar 3:0 (2:0, 0:0, 1:0) uzvarēja "Sibirj" vienību. Latvijas komanda guva otro uzvaru pēc kārtas.

Mājiniekiem vārtus pirmajā trešdaļā guva Lauris Dārziņš un Miķelis Rēdlihs, bet trešajā periodā precīzs bija Līnuss Videls, kuram šajā mačā arī divas rezultatīvas piespēles.

Tāpat divas reizes partneriem asistēja Metjū Majone, kamēr vārtos Kristers Gudļevskis atvairīja visus 20 pretinieku metienus, pirmo reizi "Dinamo" rindās paliekot "sausā".

"Otrajā periodā spēle izlīdzinājās. Kopumā pārliecinoši kontrolējam spēli un bija liela pašatdeve. Paldies komandai par uzvaru," pēc mača lakonisks bija Ankipāns.

Jau svētdien "Dinamo" aizvadīs nākamo spēli, uzņemot Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ". Ankipāns gan vēl nesteidza teikt, vai Gudļevskis atgriezīsies vārtos.

"Rītdien vēl paskatīsimies, kurš stāvēs vārtos. Izanalizēsim, cik šodien bija bīstami momenti. Aprunāsimies ar vārtsargu treneri un pašu Kristeru," bilda treneris.

Tāpat svētdien vēl nespēlēs uzbrucējs Gints Meija, kurš sezonas pirmajā mačā guva kājas traumu.

"Meijam ir diezgan nopietns savainojums, viņš rīt nespēlēs," norādīja Ankipāns.

Lai gan tika gūta uzvara, "Dinamo" hokejistiem netrūka arī kļūdas.

"Visi kļūdās, tā gadās, bet pašatdeve no hokejistiem bija milzīga. Galvenais, lai viss pārējais normāli strādā," norādīja Ankipāns.

Savukārt "Sibirj" komandas galvenais treneris Vladimirs Jurzinovs juniors atzina, ka komandai nav bijis viegli, jo tā aizvadījusi jau ceturto spēli izbarukumā.

"Otrajā periodā spēle bija līdzīga, arī mums bija momenti. Leģionāriem vajadzētu izlemt mača likteni vairākumā. Ne visi hokejisti šobrīd dara to, ko no viņiem vēlamies," sarūgtināts bija viesu komandas treneris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu