Kedira pagarina līgumu ar "Juventus" komandu līdz 2021.gadam

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sami Kedira
Sami Kedira Foto: SIPA/Scanpix

Vācijas izlases futbolists Sami Kedira pagarinājis līgumu ar Itālijas grandu Turīnas "Juventus" līdz 2021.gadam.

Kedira, kurš 2014.gadā ar Vācijas izlasi triumfēja Pasaules kausa finālturnīrā, "Juventus" komandai pievienojās 2015.gadā, noslēdzot četru gadu līgumu.

"Kopš pirmās dienas Turīnā man ir bijušas īpašas sajūtas, jo "Juventus" komandā es ļoti ātri jutos kā savās mājās. Esmu lepns būt daļa no šī kluba izcilās vēstures un būt sastāvdaļa no "Juventus" ģimenes," pēc līguma noslēgšanas sacīja Kedira.

Patlaban 31 gadu vecais futbolists palīdzējis "Juventus" komandai trīs iepriekšējos gados izcīnīt Itālijas čempionu titulu un trīs reizes triumfēt Itālijas kausa izcīņā.

Tāpat Kedira savulaik kļuva par Vācijas čempionu "VfB Stuttgart" vienībā, kā arī reizi triumfēja Spānijas čempionātā, jo pirms pievienošanās "Juventus" nometnei pārstāvēja Madrides "Real" vienību. Tāpat ar Spānijas grandu viņš triumfēja 2014.gada UEFA Čempionu līgā.

Turīnas klubā Kedira Itālijas A sērijā 80 spēlēs ir guvis 20 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu