NBA superzvaigzne Vestbruks pēc operācijas varētu izlaist sezonas sākumu

LETA/ESPN
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rasels Vestbruks
Rasels Vestbruks Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2016./2017.gada sezonas vērtīgākajam spēlētājam Raselam Vestbrukam trešdien tika veikta ceļgala operācija.

Pagājušajā nedēļā treniņu laikā Vestbrukam tika konstatēts sapampis ceļgals, kā dēļ basketbolistam bija nepieciešama operācija.

Laukumā viņš varēs atgriezties ne ātrāk par četrām nedēļām, bet jau 16. oktobrī Vestbruka pārstāvētajai Oklahomasitijas "Thunder" regulārā čempionāta pirmajā mačā jātiekas ar Goldensteitas "Warriors".

Aizvadītajā sezonā Vestbruks regulārajā čempionātā 80 spēlēs vidēji guva 25,4 punktus, izcīnīja 10,1 atlēkušo bumbu un veica 10,3 rezultatīvas piespēles, otro gadu pēc kārtas vidējos rādītājos iekrājot "triple-double".

Savukārt izslēgšanas turnīrā viņam sešos mačos caurmērā 29,3 punktu, 12,0 atlēkušās bumbas un 7,5 rezultatīvas piespēles.

Karjeras laikā 29 gadus vecais Vestbruks 748 spēlēs vidēji guvis 23,0 punktus, izcīnījis 6,6 atlēkušās bumbas un veicis 8,2 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu