Nevils līdz 2021. gadam pagarina līgumu ar "Hyundai" komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tjerī Nevils
Tjerī Nevils Foto: EPA/LETA

Pasaules čempionāta rallijā (WRC) šīs sezonas kopvērtējuma līderis Tjerī Nevils līdz 2021.gadam pagarinājis līgumu ar "Hyundai" komandu, vēsta sacīkšu rīkotāji.

Beļģijas ekipāža ar pilotu Nevilu un stūrmani Nikolā Gilsulu "Hyundai" vienībai pievienojās 2104.gadā, kopš tā laika izcīnot deviņas uzvaras.

Pašlaik 30 gadus vecais Nevils uzsver, ka viņam bija svarīgi pagarināt līgumu ar komandu.

"Kopš 2014.gada mums ir bijuši kopīgi prieki un problēmas. Komandā ir ģimeniska atmosfēra un es labi satieku ar saviem kolēģiem. Kopā ar Nikolā, kuram ir liela loma manos panākumos, koncentrēsimies uz to, lai šo sezonu pabeigtu pēc iespējas labāk," stāsta Nevils.

No 2008. līdz 2010.gadam Nevils WRC piedalījās individuāli ar "Citroen" spēkratu, bet 2012.gadā startēja zem šī autoražotāja rūpnīcas komandas. Gadu vēlāk viņš WRC piedalījās "Qatar World Rally Team" sastāvā, kas startēja ar "Ford Fiesta" spēkratiem, bet 2014.gadā papildināja "Hyundai" rindas.

Šosezon "Hyundai" sastāvā ir arī norvēģis Andrēass Mikelsens, spānis Dani Sordo un jaunzēlandietis Haidens Padoms.

Pēc deviņiem no 13 posmiem Nevila kontā ir 172 punkti, bet otrais ar 149 punktiem ir francūzis Sebastjans Ožjē ("M-Sport Ford").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu