Oficiāli paziņots Usika un Beljū cīņas datums un vieta

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/TASS/LETA

Oficiāli paziņota ilgi gaidītās cīņas datums un norises vieta. Britu boksera Tonija Beljū un ukraiņa Oleksandra Usika mačs norisināsies 10. novembrī Mančestrā, vēsta Sky Sports. 

"Šis ir noslēdzošais pārbaudījums priekš manis. Nav labāka izaicinājuma par Usiku," atzinis Beljū. 

Tonijs Beljū ir pārliecināts par savu uzvaru. Uzzinot, ka cīņa norisināsies Mančestrā, bokseris, protams, ka bija sajusmināts. "10. novembrī es izdarīšu to, ko neviens cits nav spējis izdarīt. Es "izslēgšu" Usiku," sacīja Beljū.

Iepriekš medijos izskanēja ziņas, ka abu bokseru duelis risināsies Londonā. To atklāja Usika menedžeris Aleksandrs Krasjuks, taču tagad oficiāli ir paziņota cīņas īstā norises vieta. 

2012. Olimpisko spēļu zelta medaļas īpašnieks Usiks savos izteikumos ir nedaudz piezemētāks, atzīstot, ka ir priecīgs uzzinot cīņas norises vietu. 

"Jau ilgu laiku gatavojos šai cīņai. Par norises vietu un datumu esmu apmierināts, nevaru sagaidīt, kad varēšu doties uz Lielbritāniju," sacīja Usiks. 

Pēc uzvaras Pasaules boksa supersērijā pirmajā smagajā svarā Usika īpašumā ir leģendārā Muhameda Ali trofeja, WBO, WBC, IBF un WBA Super josta, kā arī prestižā žurnāla «The Ring» josta.

Beljū kopumā savas karjeras laikā aizvadījis 33 cīņas, kurās izcīnījis 30 uzvaras (20 ar nokautu), piedzīvojis divus zaudējumus un vienu reizi cīnījies neizšķirti. Savukārt Usiks 15 cīņās guvis visas uzvaras, 11 no tām ar pretinieka nokautu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu