Spānijas izlases treneris: Viss ir atkarīgs no mums pašiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Serdžio Skariolo
Serdžio Skariolo Foto: EPA/LETA

Latvijas basketbola valstsvienība pirmdienas vakarā Madridē aizvadīs Pasaules kausa (PK) izcīņas kvalifikācijas turnīrā otrās kārtas otro spēli, tiekoties ar grupas līderi Spāniju. Treneris Serdžio Skariolo norādījis, ka situācija turnīra tabulā viņa vadītajai komandai ir labvēlīga. 

Arņa Vecvagara vadītā Latvijas izlase PK otrās kārtas kvalifikācijas turnīru sāka, piektdien savā laukumā, "Arēnā Rīga" ar 85:74 pieveicot Eiropas čempioni Slovēniju, savukārt Spānija negaidīti ar 65:76 piekāpās Ukrainai. 

"Situācija ir ļoti labvēlīga," par situāciju turnīra tabulā FIBA mājas lapā izteicies Spānijas izlases galvenais treneris Serdžio Skariolo. "Esam atkarīgi tikai no sevis. Kopš noslēdzām kvalifikācijas turnīrā pirmo kārtu, zinām, ka, uzvarot visas mājas spēles, mēs varam grupā būt pirmajā vietā. Par kvalificēšanos nav jāraizējas."

 

Mačā pret Ukrainu Spānijas izlasē atgriezās Serhio Rodrigess (Maskavas CSKA), kurš guva 12 punktus. Viņš spēlēs arī pret Latviju. 

Foto: FIBA.com

"Mums jāpieņem zaudējums Ukrainai, jāatjaunojas un jādodas pēc septītās uzvaras pirmdien spēlē pret Latviju," sacīja pieredzējušais Spānijas izlases spēlētājs Kvino Koloms, kurš ir vienīgais savas valstsvienības pārstāvis, kas piedalījies visās septiņās kvalifikācijas turnīra spēlēs. 

"Mačs pret Ukrainu ir pagātne," teica Pablo Agilars. "Mēs nespēlējam veiksmīgi. Šī lapaspuse mums jāaizver, jo pirmdien gaidāma svarīga spēle un tai arī veltīsim visu uzmanību."

Latvijas - Spānijas spēle sāksies plkst. 20 pēc Latvijas laika. Ja mūsu basketbolisti gūs panākumu, tad spers platu soli pretī Pasaules kausa izcīņai. 

 
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu