"Dinamo" leģionārs Feirčailds: Ar šādu spēli varam iegūt punktus pret "Admiral"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Keids Feirčailds
Keids Feirčailds Foto: www.dinamoriga.lv

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ar tādu sniegumu, kāds tika demonstrēts pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret vietējo Habarovskas "Amur", var iegūt punktus arī trešdien gaidāmajā izbraukuma noslēdzošajā cīņā pret Vladivostokas "Admiral", uzskata rīdzinieku amerikāņu aizsargs Keids Feirčailds.

Rīgas "Dinamo" pirmdien KHL 11.sezonas tālākā izbraukuma otrajā spēlē ar 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) zaudēja Habarovskas "Amur" hokejistiem. Latvijas komandas labā vienīgos vārtus guva tieši Feirčailds, kuram šī bija tikai otrā spēle sezonā.

"Demonstrējām labu sniegumu, izveidojām daudz momentu, lai gūtu vārtus, taču šodien guvām tikai vienus. Maču iesākām labi, gūstot vārtus vairākumā. Lai arī viņi ātri vienus atspēlēja, man bija sajūta, ka viss būs kārtībā. Mēs pilnībā kontrolējām spēli. Reizēm tā notiek - viņi guva veiksmīgus vārtus un spēja uzvaru nosargāt," Rīgas klubs citē Feirčailda teikto.

Amerikānis norādīja, ka pats juties labi, lai gan kādu laiciņu nebija spēlējis.

"Guvu klasiskus vairākuma vārtus. Visu darbu vārtu priekšā izdarīja Brendons Makmilens, kurš pilnībā nosedza vārtsargam skatu. Man tikai bija jāmet," norādīja Feirčailds.

Latvijas klubs šo izbraukumu noslēgs trešdien, kad cīnīsies ar "Admiral" vienību.

"Ar šādu spēli mēs varam tikt pie punktiem izbraukuma noslēdzošajā spēlē. Rīt varēsim mierīgi atjaunot spēkus un sagatavoties spēlei pret "Admiral". Ja turpināsim iesākto darbu, vārtus noteikti gūsim," uzskata Feirčailds.

Rīgas "Dinamo" 11.KHL sezonu sākusi sekmīgi, jo septiņās spēlēs ir izcīnījusi četras uzvaras. Rietumu konferencē līdere ar 11 punktiem ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", par punktu mazāk ir Jaroslavļas "Lokomotiv", bet vēl par punktu atpaliek Rīgas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu