Karsums: Nezinu, kāpēc tiesnesis neieskaitīja manus vārtus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: Edijs Pālens/LETA

Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak" komanda pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, ar rezultātu 2:4 piekāpjoties Jekaterinburgas "Avtomobilist". Karsums izcēlās ar precīzu metienu, bet tiesneši to neieskaitīja. 

32 gadus vecais Karsums trešajā trešdaļā vairākumā panāca rezultātu 3:3, bet tiesneši šo vārtu guvumu neatzina, viņa komandas biedram fiksējot aizmugures stāvokli. 

"Spēlējām labi. Cīnījāmies no pirmās līdz pēdējai minūtei," Krievijas medijos citēts Karsums. "Izlīdzinājām rezultātu, bet vārtu guvumu neieskaitīja. Nezinu, kāpēc tos neieskaitīja. Mums taču ir pasaulē labākie tiesneši. Nezinu, ko viņi tur skatījās. Žēl, protams. Rezultāts kļūtu 3:3."

Karsums laukumā bija 16 minūtes un 51 sekundi, izdarot divus metienus, liekot lietā sešus spēka paņēmienus, kas bija labākais rādītājs šajā spēlē, kā arī uzvarot divos no trim iemetieniem.

"Izdarīsim secinājumus, gatavosimies nākamajai spēlei ar Čeļabinskas "Traktor" komandu. Pēc zaudējuma 0:8 pret Helsinku "Jokerit" viņi būs īpaši noskaņojušies. Taču mēs domāsim par savu spēli. Pēc trim zaudējumiem pēc kārtas panikas komandā nav, ir nepatīkami, jo gribas uzvarēt," stāstīja Karsums. 

Ar septiņās spēlēs izcīnītiem sešiem punktiem "Spartak" šobrīd Rietumu konferences turnīra tabulā ieņem devīto pozīciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu