Kuldam rezultatīva piespēle pret Cibuļska un Bičevska pārstāvēto komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Edgars Kulda
Edgars Kulda Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas hokeja uzbrucējs Edgars Kulda ceturtdien veica rezultatīvu piespēli, bet viņa un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" savā laukumā ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) piekāpās aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētajai Hradeckrālovas "Mountfield".

Tieši Kulda mača 43.minūtē palīdzēja Tomāšam Fortam samazināt rezultāta starpību līdz minimumam, tomēr cīņas turpinājumā vārti vairs netika gūti.

Kulda šajā mačā laukumā pavadītajās 15 minūtēs un 54 sekundēs veica trīs metienus pa pretinieku vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu sāncenšu raidījumu un dueli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Latvijas uzbrucējs šosezon trīs mačos izcēlies ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Freibergs nospēlēja 23 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā pielietoja trīs spēka paņēmienus, izpildīja vienu metienu un bloķēja vienu raidījumu, izpelnoties neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Bičevskis uz ledus bija 13 minūtes un 37 sekundes, pa šo laiku uzvarot četros no 13 iemetieniem, izpildot vienu spēka paņēmienu, nopelnot divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Visbeidzot Cibuļskis laukumā pavadītajās 20 minūtēs un 27 sekundēs veica divus metienus, pielietoja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Kopvērtējumā "Mountfield" ar sešiem punktiem trīs spēles ir piektā, kamēr Zlīnas komanda ar trim punktiem ir desmitā. Savukārt uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" ieņem dalītu 11.vietu, esot viena no četrām komandām, kas pirmajās kārtās pie punktiem nav tikusi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu