Laikraksts: KHL klubs Maskavas ''Dinamo'' sācis pārrunas ar Znaroku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oļegs Znaroks
Oļegs Znaroks Foto: Sputnik/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Dinamo", kurā spēlē Miks Indrašis, sācis pārrunas ar Oļegu Znaroku par viņa iespējamu atgriešanos galvenā trenera amatā, vēsta laikrskats "Sport Express".

Maskavas "Dinamo", kuru šobrīd trenē Vladimirs Vorobjovs, pagalam nesekmīgi sākusi KHL 11.sezonu, jo astoņās spēlēs izcīnītas tikai divas uzvaras, vienībai ar pieciem punktiem ieņemot pēdējo - 12.vietu - Rietumu konferencē.

Jau iepriekš izskanēja baumas, ka "Dinamo" ir jauna galvenā trenera meklējumos, bet kā iespējamie Vorobjova aizstājēji tika minēts Znaroks un Pēteris Skudra, abiem šobrīd esot bez darba.

Tikmēr piektdien "Sport Express" ziņo, ka Maskavas klubs veicis pirmās pārrunas ar Znaroku. Laikraksts norāda, ka Znaroks izvirzījis vērā ņemamus finansiālus nosacījumus, par šo sezonu vēloties divu miljonu eiro lielu atalgojumu, kā arī pa miljonam, par katru pārvarēto "play-off" kārtu.

Tāpat Znaroks izvirzījis nosacījumu pašam izvēlēties savus palīgus.

Znaroks no 2010. līdz 2014.gadam jau trenēja Maskavas "Dinamo", kur viņa palīgs bija Harijs Vītoliņš, komandai divas reizes izcīnot Gagarina kausu. Pēc tam Znaroks, tiekot apstiprināts par Krievijas izlases galveno treneri, kļuva par Maskavas kluba konsultantu, bet "Dinamo" galvenā trenera pienākumus pildīja Vītoliņš.

Pēc tam Znaroks vadīja Sanktpēterurgas SKA komandu, ar kuru 2017.gadā arī tika pie Gagarina kausa, bet februārī viņa vadītā Olimpisko atlētu no Krievijas komanda triumfēja Phjončhanas olimpiskajās spēlēs.

Indrašis uz Maskavas "Dinamo" pārcēlās pēc iepriekšējās sezonas. Viņš šosezon ir guvis trīs vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu