Latvijas hokejistiem rezultatīvs sniegums Čehijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Māris Bičevskis
Māris Bičevskis Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas hokeja uzbrucēji Māris Bičevskis, Roberts Bukarts un Edgars Kulda svētdien pa vienai reizei rezultatīvi piespēlēja Čehijas augstākās līgas mačos.

Bičevskis palīdzēja viņa un aizsarga Oskara Cibuļska pārstāvētajai Hradeckrālovas "Mountfield" savā laukumā ar 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) pārspēt "Olomouc" un svinēt trešo uzvaru pēc kārtas.

Uzbrucējs ar rezultatīvu piespēli atzīmējās 43.minūtē, kad Matejs Paulovičs panāca 4:0.

Bičevskis šajā spēlē laukumā pavadīja 13 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu un zaudēja abos iemetienos, dueli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Uzbrucējs šosezon četrās spēlēs pie vārtiem nav ticis, bet veicis divas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Cibuļskis nospēlētajās 20 minūtēs un trijās sekundēs izpildīja vienu metienu, bloķēja trīs sāncenšu raidījumus un cīnu noslēdza ar negatīvu lietderību -1.

Citā mačā rezultatīvs bija arī Bukarts, kura pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" viesos ar 1:4 (1:1, 0:1, 0:2) piekāpās Libereces "Bīlī Tigrši".

Bukarts rezultatīvi piespēlēja komandas vienīgo vārtu guvumā spēles 19.minūtē.

Latvietis šajā spēlē laukumā pavadīja 18 minūtes un septiņas sekundes, pa šo laiku izpildot trīs metienus un bloķējot divus pretinieku raidījumus, kā arī nopelnot negatīvu lietderību -1. Viņš šajā sezonā četrās spēlēs izcēlies ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Vēl vienā svētdienas cīņā Kuldas un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" viesos ar 4:2 (1:1, 3:1, 0:0) uzveica Karlovi Vari "Energie".

Kulda rezultatīvs bija komandas pirmo vārtu guvumā, palīdzot Pāvelam Kubišam 17.minūtē panākt 1:1.

Uzbrucējs svētdien laukumā pavadīja 19 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem, vienu reizi bloķēja pretinieku raidījumu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +1. Kulda šosezon četrās spēlēs guvis vienus vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles.

Savukārt Freibergs svētdien nospēlēja 18 minūtes un 31 sekundi, pa šo laiku nopelnot divas soda minūtes, pielietojot divus spēka paņēmienus un tiekot pie neitrāla lietderības koeficienta.

Kopvērtējumā pēc četrām kārtām "Mountfield" ar deviņiem punktiem ir trešā, "PSG Berani" ar sešiem punktiem atrodas astotajā vietā, bet "Ocelārži" ar trīs punktiem ir tikai 11.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu