Usiks: Pēc Beljū vēlos cīnīties pret Džošua

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/LETA

Viens no iemesliem, kāpēc Oleksandrs Usiks piekrita cīņai pret Toniju Beljū, ir sapnis cīnīties pret Entoniju Džošua, preses konferencē atzinis Ukrainas bokseris.

Usika un Beljū cīņa notiks 10. novembrī Mančestrā (Lielbritānija). Ukrainas bokseris centīsies aizstāvēt pasaules čempiona jostas pirmajā smagajā svarā (līdz 90,7 kilogramiem).

Usiks pēc cīņas ar Beljū plāno pāriet uz smagsvariem, lai cīnītos pret Džošua, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē nosargāja pasaules čempiona jostas cīņā pret Aleksandru Povetkinu no Krievijas.

"Viens no iemesliem, kāpēc piekritu cīņai pret Beljū, ir vēlme tikt pie Džošua," britu mediji citē Usika teikto.

Usiks nesen noslēdza vienošanos ar "Matchroom Boxing" kompāniju. Tās vadošais menedžeris Edijs Hērns pārstāv Lielbritānijas bokserus Beljū un Džošua.

"Tā ir daļa no stratēģijas, kāpēc sadarbojamies ar Ediju Hērnu. Viņš strādā ar Toniju, ar Entoniju, Dilanu Vaitu un vēl dažiem smagsvariem. Tas ir labākais un īsākais, bet ne vieglākais ceļš līdz cīņai pret Entoniju," sacīja Usiks.

Džošua jau ir vienošanās par nākamās cīņas aizvadīšanu 13. aprīlī Vemblija stadionā Londonā, taču vēl nav izlemts - kurš viņam stāsies pretī.

Hērns uzsver, ka Džošua šobrīd par 100% koncentrējas cīņai pret ASV bokseri Deonteju Vailderu. Menedžeris arī pauda cerību, ka tuvākajās nedēļās varētu oficiāli vienoties par šādu cīņu.

Jau vēstīts, ka Vailders 1. decembrī centīsies aizstāvēt WBC pasaules čempiona jostu smagsvariem, cīnoties pret Lielbritānijas bokseri Taisonu Fjūriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu