Džošua aptaujā piedalījušies teju 500 000 "Twitter" lietotāju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/LETA

Lielbritānijas bokseris Entonijs Džošua, kurš pagājušajā sestdienā aizstāvēja pasaules čempiona jostas smagsvaru kategorijā, savā "Twitter" kontā bija izveidojis aptauju ar jautājumu - pret ko viņam aizvadīt nākamo cīņu? Tajā piedalījušies teju 500 000 šā sociālā tīkla lietotāju.

Aptaujā piedalījušies 487 511 "Twitter" lietotāji, no kuriem vairāk nekā puse (53%) nobalsojuši par ciņu pret ASV bokseri Deonteju Vailderu.

Savukārt otro vietu aptaujā ieņem variants cīnīties pret Lielbritānijas bokseri Taisonu Fjūriju. Šo atbildi izvēlējušies 42% no aptaujas dalībniekiem.

Tikmēr tikai 5% no "Twitter" lietotājiem, kas piedalījās aptaujā, izvēlējušies trešo variantu - cīņu pret Jamaikā dzimušo Lielbritānijas bokseri Dilanu Vaitu.

Džošua "Twitter" kontam seko vairāk nekā divi miljoni šā sociālā tīkla lietotāju.

Džošua pagājušajā sestdienā Vemblija stadionā Londonā aptuveni 80 000 skatītāju klātbūtnē aizstāvēja pasaules čempiona jostas WBA, IBO, WBO, IBF versijās, pārspējot Aleksandru Povetkinu no Krievijas.

Uzreiz pēc uzvaras Džošua atzina, ka viņa prioritāte nākamajai cīņai, kas paredzēta 13. aprīlī turpat Vemblija stadionā, ir WBC jostas īpašnieks Vailders.

Jau vēstīts, Vailders 1. decembrī centīsies aizstāvēt pasaules čempiona titulu WBC versijā, cīnoties pret Fjūriju.

Pašlaik 28 gadus vecais Džošua duelī pret Povetkinu guva 22. uzvaru karjerā (21. nokauts), turpinot cīnīties bez zaudējumiem. 

32 gadus vecā Vaildera kontā ir 40 uzvaras (39 nokauti), bet 30 gadus vecais Fjūrijs izcīnījis 27 uzvaras (19 nokauti). Arī šie abi bokseri vēl nekad nav zaudējuši.

Savukārt 30 gadus vecais Vaits karjerā izcīnījis 24 uzvaras (17 nokauti) un piedzīvojis vienu zaudējumu - 2015. gadā pret Džošua.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu