Anglijas izlases vārtsargs Pikfords paraksta ilgtermiņa līgumu ar "Everton"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džordans Pikfords
Džordans Pikfords Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola izlases vārtsargs Džordans Pikfords parakstījis ilgtermiņa līgumu ar viņa pārstāvēto Anglijas premjerlīgas vienību Liverpūles "Everton".

Kā apstiprinājis pats klubs, 24 gadus vecais Pikfords, kurš ir Anglijas izlases pirmais vārtsargs, līgumu ar "Everton" pagarinājis līdz 2024.gadam.

"Šis ir liels klubs ar lielu vēsturi, kas mani motivē strādāt un palīdz attīstīties manai karjerai," vienības ziņojumā citēts Pikfords. "Vēlos spēlēt šajā komandā maksimāli daudz mačus, kas ir mans galvenais mērķis."

Jaunieša vecumā Pikfords spēlēja visās Anglijas valstsvienībās no U-16 līdz U-21 līmenim, kā arī 2017.gadā debitēja galvenajā izlasē, kur šobrīd viņš nospēlējis 11 spēles. Viņš bija arī šī gada Pasaules kausa izcīņas dalībnieks, palīdzot angļiem aizcīnīties līdz ceturtajai vietai.

Klubu karjerā viņš pabijis vairākās zemāku līgu komandās, taču 2015.gadā Pikfords nonāca Prestonas "North End" vienībā, kas tobrīd spēlēja Anglijas pēc spēka otrajā līgā jeb "Championship". Pēc tam viņu pamanīja "Everton", kur vārtsargs nonāca 2017.gadā, savā debijas sezonā aizvadot 46 mačus šīs komandas rindās.

Tāpat Pikfords tika nosaukts par "Everton" aizvadītās sezonas vērtīgāko futbolistu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu