Latvijas jaunie regbisti turnīrā Kauņā izcīna zelta godalgas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starptautiskajā bērnu regbija turnīrā, kas pagājušās nedēļas nogalē norisinājās Kauņā, bērnu komanda "Transact Pro" otro gadu pēc kārtas izcīnīja zelta medaļas un "Ažuolas" kausu.

Turnīrā Latviju pārstāvēja apvienotā „Transact Pro” komanda, kas tika izveidota no valsts divu bērnu regbija klubu - RK „Eleja” un RK „Miesnieki” jaunajiem spēlētājiem. Bērni mērojās spēkiem divās vecuma grupās - U13 un U15.

Turnīrā bez Latvijas komandas piedalījās spēcīgākie Lietuvas bērnu klubi: Ażuolas Kaunas, Vairas un Klevas Šauliai.

Jaunākajā - U13 vecuma grupā mačā par bronzas medaļām „Transact Pro” komanda ar 10-5 pieveica turnīra saimniekus „Ażuolas”.

Vecākajiem puišiem priekšā bija grūtāks uzdevums - nosargāt pērn izcīnīto „Ažuolas” kausu. Kā atzīmē treneri Sandra Avota un Elmārs Šefanovskis - neskatoties uz nelielo koptreniņu skaitu, spēlētāji regbija laukumā darbojās savstarpēji saskaņoti un demonstrēja lielisku regbiju, kas ļāva visu turnīru veikt bez zaudējumiem.

Kā arī jāatzīmē morālais atbalsts, ko puišiem sniedza speciāli uz spēlēm ar Latvijas jauniešu komandām atbraukušie Latvijas Regbija federācijas prezidents Aivars Pilenieks un Latvijas regbija leģenda Leno Bramanis, kura dēls spēlē „Transact Pro” U15 vecuma grupas komandas sastāvā.

Trīs spēles - trīs uzvaras, un kā rezultāts zelta medaļas un „Ažuolas” kauss.

Tehniskie rezultāti U15 grupā

  • „Transact Pro” vs „Ażuolas” 12-10
  • „Transact Pro” vs „Vairas” 40-0
  • „Transact Pro” vs „Klevas” 24-5
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu