Džordana klātbūtnē PSG labo kluba rekordu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
PSG futbolisti
PSG futbolisti Foto: AP/LETA

Francijas futbola grands Parīzes "Saint-Germain" (PSG) trešdien turpināja uzvaru sēriju vietējā čempionātā, tiekot pie septītā panākuma pēc kārtas, kas ļāva labot kluba rekordu.

PSG savās mājās ar 4:1 (3:1) uzvarēja "Reims" futbolistus, saglabājot astoņu punktu pārsvaru pār sekotājiem.

Arī iepriekšējā sezonā Francijas čempionāta pirmajās septiņās spēlēs PSG nezaudēja, taču tad ieguva 19 punktus, kamēr tagad Tomasa Tuhela vadītajai komandai ir maksimāli iespējamais 21 punktus, kas ir jauns kluba rekords.

Trešdien aizvadītā mača sākums PSG komandai gan bija nesekmīgs, jo viesi jau otrajā minūtē atklāja rezultātu. Tiesa, jau trīs minūtes vēlāk Edinsons Kavani atjaunoja neizšķirtu 1:1. Turpinājumā Neimars 24.minūtē realizēja "pendeli", Kavani 44.minūtē guva savus otros vārtus mačā, bet 55.minūtē Tomā Menjē panāca graujošo 4:1.

Spēli klātienē vēroja basketbola leģenda Maikls Džordans, kurš Eiropā ieradies, lai apmeklētu šīs nedēļas nogalē gaidāmo prestižo Raidera kausa izcīņu golfā.

Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: EPA/LETA

Sestdien PSG viesos tiksies ar "Nice" komandu, uzvaras gadījumā atkārtojot čempionāta rekordu, jo 1936./1937.gada sezonā "Lille" komanda uzvarēja pirmajās astoņās čempionāta spēlēs.

Tikmēr citā mačā Lionas "Olympique" ar 3:0 (3:0) viesos pārspēja "Dijon", divus vārtus trīs minūšu laikā iesitot Musam Dembelē, bet Marseļas "Olympique" mājās ar 3:2 (2:1) pārspēja "Strasbourg".

Marseļas klubs 52.minūtē, esot vadībā ar 2:1 palika mazākumā, bet viesi 88.minūtē panāca neizšķirtu, savukārt jau kompensācijas laikā uzvaras vārtus iesita Valērs Žermēns.

Savukārt otro vietu kopvērtējumā nenosargāja "Lille", kas viesos ar 0:1 (0:1) zaudēja Bordo "Girondins" komandai, kurai septītajā minūtē vārtus guva Fransuā Kamano.

Kopvērtējumā pēc septiņām kārtām PSG ir 21 punktus, pa 13 punktiem izcīnījušas Lionas "Olympique", Marseļas "Olympique" un "Lille" komandas, kamēr vēl par punktu mazāk ir "Montpellier" un "Saint-Etienne" vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu