Ronaldu saņem viena mača diskvalifikāciju Čempionu līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: EPA/LETA

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu no Itālijas granda Turīnas "Juventus" ticis pie vienas spēles diskvalifikācijas UEFA Čempionu līgā, kas nozīmē, ka viņš varēs spēlēt pret savulaik paša pārstāvēto Anglijas vienību Mančestras "United".

Ronaldu šomēnes UEFA Čempionu līgas pirmajā kārtā pret Spānijas vienību "Valencia" nopelnīja sarkano kartīti, kad viņš pretinieku soda laukumā šķietami parāva aiz matiem kolumbiešu aizsargu Džeisonu Muriljo. Tiesnesis to traktēja kā nesportisku rīcību un Ronaldu 11. reizi karjerā tika noraidīts no laukuma.

Pēcāk pastāvēja bažas, ka Ronaldu varētu tikt piespriesta barga diskvalifikācija, kas viņam liktu izlaist maču pret Mančestras "United", kas arī spēlē H grupā.

Tā vietā Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) ceturtdien paziņoja, ka Ronaldu piespriesta vienas spēles diskvalifikācija, kas viņam liks izlaist 2.oktobra maču savā laukumā pret Šveices klubu Bernes "Young Boys".

Savukārt pie Mančestras "United" slavenajā "Old Trafford" stadionā "Juventus" viesosies 23.oktobrī, un šajā sev zīmīgajā mačā Ronaldu varēs piedalīties.

Tieši Mančestrā Ronaldu kļuva par pasaules līmeņa futbola zvaigzni, ar klubu 2008.gadā iegūstot arī UEFA Čempionu līgas trofeju. Šo komandu viņš pārstāvēja no 2003. līdz 2009.gadam, pēc tam pārceļoties uz Spānijas grandu Madrides "Real", bet šovasar viņš pievienojās "Juventus".

H grupas pirmajās kārtās "Juventus" ar 2:0 uzvarēja "Valencia", kamēr Mančestras "United" ar 3:0 uzveica "Young Boys".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu