"Rockets" lenc Batleru. Gatavojas gāzt čempionus?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džimijs Batlers
Džimijs Batlers Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Hjūstonas "Rockets" lenc vienu no šobrīd līgā apspriestākajiem un karstākajiem spēlētājiem Džimiju Batleru, kurš vēlas pamest Minesotas "Timberwolves" komandu. 

Ziemeļamerikas sporta prese vēsta, ka "Rockets" izrāda ļoti nopietnu interesi par Batleru un cer viņu iegūt savās rindās maiņas darījuma rezultātā. 

29 gadus vecais basketbolists Minesotas komandas galvenajam trenerim un basketbola operāciju prezidentam Tomam Tibodo un īpašniekam Glenam Teiloram uzstājis uz maiņu. Tagad pie tā tiek aktīvi strādāts. 

Iepriekš izskanēja informācija, ka Batlers vēloties maiņu uz komandu, kas gribētu un varētu nākamvasar noslēgt ar viņu piecu gadu līgumu par maksimālo atalgojumu 190 miljoni ASV dolāru. 

Tagad par Batleru cīņā iesaistījusies "Rockets", kuras rindās jau ir tādas zvaigznes kā Karmelo Entonijs, Kriss Pols un Džeimss Hārdens. Vēl Hjūstonas vienību pārstāv strauju progresu piedzīvojušais Klints Kapela, Ēriks Gordons un Džeralds Grīns un pieredzējušais Džo Džonsons. 

Iepriekšējā sezonā "Rockets" triumfēja regulārajā čempionātā un atradās par mata tiesu no iekļūšanas finālā. Rietumu konferences finālā Hjūstonas basketbolisti septiņi spēļu sērijā piekāpās Goldensteitas "Warriors". 

Iepriekš Batlers izteicies, ka vēlas nonākt Maiami "Heat", bet tagad pieļaujot iespēju karjeru turpināt "Rockets" sastāvā, lai varētu reāli iesaistīties cīņā par čempiontitulu. 

Batlers pagājušajā sezonā 59 regulārā čempionāta spēlēs vidēji guva 22,2 punktus, izcīnīja 5,3 atlēkušās bumbas, atdeva 4,9 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 2,0 bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu