Traumu novājinātā Rīgas "Dinamo" tiekas ar "Baris" hokejistiem (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Savainojumu novājinātā Rīgas "Dinamo" komanda šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēlē uzņems Kazahstānas komandu Astanas "Baris". Mačs "Arēnā Rīga" sāksies pl. 17, un to tiešraidē translēs kanālā TV6. 

27. septembra spēlē pret HK "Soči" savainojumus guva trīs Rīgas "Dinamo" hokejisti – aizsargs Kristaps Zīle, kā arī uzbrucēji Brendons Makmilans un Miķelis Rēdlihs, no kuriem, visticamāk, neviens nevarēs palīdzēt mačā pret "Baris".

No savainojumiem joprojām atveseļojas arī aizsargs Uvis Balinskis un uzbrucējs Gints Meija, kuri arī pret "Baris" vēl nespēlēs.

"Baris" Rīgā ieradās no Maskavas. Pēdējā mačā Astanas hokejisti ar 4:3 pēcspēles metienos pieveica Maskavas apgabala "Vitjaz", gūstot otro panākumu pēc kārtas. 

Savukārt Ģirta Ankipāna vadītā "Dinamo" vienība iepriekšējā spēlē piedzīvoja zaudējumu 1:4 pret "Soču" komandu, kuru līdz šim tā arī nav izdevies pārspēt pamatlaikā. 

Kazahstānas klubs šosezon piedzīvojis piecus zaudējumus, no kuriem tikai divus pamatlaikā. Tikpat zaudējumu šosezon ir arī "Dinamo" komandai. 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Baris" ar 10 spēlēs iekrātiem 13 punktiem šobrīd ieņem 7. pozīciju. "Dinamo" aizvadījis par spēli vairāk un ar tikpat punktiem ir 5. vietā Rietumu konferencē. 

Rīgas "Dinamo" četru mājas spēļu sērija:

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu