Minhenes "Bayern" Vācijas bundeslīgā piedzīvo pirmo zaudējumu sezonā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Minhenes "Bayern" vienība piektdien Vācijas futbola bundeslīgas sestās kārtas spēlē viesos ar 0:2 (0:2) zaudēja Berlīnes "Hertha" komandai, ciešot pirmo zaudējumu šajā sezonā.

Mājinieki rezultātu atklāja 23.minūtē, kad 11 metru soda sitienu realizēja Vedads Ibiševičs, bet pirmā puslaika pirmspēdējā minūtē "Hertha" pārsvaru dubultoja slovāks Ondržejs Duda, kuram tie bija piektie gūtie vārti šajā sezonā. Duda šobrīd ir turnīra labākais snaiperis.

Otrajā puslaikā visi "Bayern" centieni atspēlēties bija neveiksmīgi.

"Katru dienu uzvaras pār "Bayern" komandu neizcīni. Guvām panākumu, jo visi komandā ticēja uzvarai un spēlētāji cīnījās viens par otru," pēc mača sacīja "Hertha" kapteinis Ibiševičs.

"Bayern" galvenajam trenerim Niko Kovāčam deviņos mačos šī bija pirmā neveiksme pie Minhenes kluba stūres. Tikmēr "Hertha" minheniešus uzvarēja pirmo reizi kopš 2009.gada.

Spēli Berlīnes olimpiskajā stadionā klātienē vēroja 74 669 līdzjutēji.

Kopvērtējumā tagad "Bayern" un "Hertha" komandām ir pa 13 punktiem sešās spēlēs, kamēr jau sestdien abas var apsteigt Dortmundes "Borussia" un Brēmenes "Werder", kam ir pa 11 punktiem, taču šīs vienības sestās kārtas spēles vēl tikai aizvadīs.

Dortmundes vienība viesosies pie Leverkūzenes "Bayer", bet brēmenieši pretinieku laukumā tiksies ar "VfB Stuttgart".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu