Indrašim un Kuldam zaudējumi KHL čempionāta spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dynamo.ru

Latvijas hokejistu Mika Indraša un Artūra Kuldas pārstāvētie klubi sestdien cieta zaudējumus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs.

Indrašis un Maskavas "Dinamo" viesos ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) zaudēja līgas līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas joprojām ir vienīgā komanda, kura šosezon nav zaudējusi. Tikmēr Maskavas klubam šis bija trešais zaudējums pēc kārtas.

"Avtomobilist" izcīnīja 12 panākumu tikpat spēlēs, uzvaras vārtus 44.minūtē vairākumā iemetot Naidželam Dousam, kuram tas bija 200.precīzais metiens KHL čempionātos.

Mājinieku vārtos Jakubs Kovāržs atvairīja 23 pretinieku metienus.

Indrašis spēlēja 15 minūtes un 23 sekundes, divas reizes meta pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku metienu.

Viņš šosezon 12 spēlēs ir guvis četrus vārtus un divas reizes asistējis partneriem.

Tikmēr Kulda un Čerepovecas "Severstaļ" viesos ar 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) zaudēja Čeļabinskas "Traktor" komandai, kurai uzvaru 55.minūtē vairākumā nodrošināja Niks Beilens.

"Severstaļ" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas un sesto pēdējos septiņos mačos.

Kulda spēlēja 23 minūtes un 46 sekundes, četras reizes meta pa vārtiem un izpildīja trīs spēka paņēmienus.

Latvijas izlases aizsargs šosezon 13 spēlēs ir guvis divus vārtus un reizi asistējis partneriem.

Tikmēr vēl vienā spēlē Magņitogorskas "Metallurg" mājās ar 3:2 (1:1, 2:0, 0:1) uzvarēja Jaroslavļas "Lokomotiv".

Tāpat sestdien mājas spēļu sēriju noslēdz Rīgas "Dinamo", kas uzņem Astanas "Baris" no Kazahstānas.

Rietumu konferences vadībā ar 18 punktiem 11 spēlēs ir Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kam ar 16 punktiem seko Maskavas CSKA, kas ir savas divīzijas līdere, tādēļ konferences kopvērtējumā ir virs SKA, neskatoties uz to, Sanktpēterburgas klubam ir 17 punkti. Ceturtā ar 15 punktiem ir Jaroslavļas "Lokomotiv", kamēr Rīgas "Dinamo" tikusi pie 13 punktiem.

Vēl par punktu atpaliek Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak", kas ir sestā, bet Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" ar deviņiem punktiem 13 mačos ir devītā, kamēr Maskavas "Dinamo" un Miks Indrašis ar deviņiem punktiem 12 cīņās ir pozīciju zemāk.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir maksimāli iespējamie 24 punkti 12 mačos, bet četrus punktus tai zaudē Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu