Trīs Latvijas klubi ar uzvarām sāk Baltijas volejbola meistarlīgas čempionātu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zigismunds Zālmanis (LVF)

Trīs Latvijas volejbola klubi - Jēkabpils "Lūši", RTU/"Robežsardze" un "Daugavpils Universitāte" (DU) - sestdien ar uzvarām sāka Baltijas volejbola "Credit24 Meistarlīgas" jauno sezonu.

Valsts čempione Jēkabpils "Lūši" divu Latvijas klubu duelī ar 3-0 (25:15, 25:19, 25:22) uzvarēja "Limbaži"/MSĢ komandu. Jēkabpiliešiem Rihards Puķītis guva 13, bet Jānis Medenis 11 punktus, kamēr limbažniekiem ar astoņiem punktiem izcēlās Kristaps Šmits.

Savukārt RTU/"Robežsardze" viesos ar 3-1 (24:26, 25:17, 25:22, 25:18) uzvarēja Igaunijas klubu "Rakvere".

Latvijas vicečempioniem ar 23 punktiem izcēlās Aleksandrs Avdejevs, bet 20 punktus guva Gatis Garklāvs, kamēr Rakveres komandā Tāmi Nēmistu guva 19 punktus.

Tikmēr DU mājās ar 3-1 (25:19, 25:27, 26:24, 25:23) sīvā cīņā uzvarēja Latvijas izlases galvenā trenera Avo Kēla vadīto "Parnu" komandu.

Daugavpiliešiem Raimonds Vilmanis guva 14, bet Dmitrijs Meinerts 13 punktus, kamēr "Parnu" rindās Eduardu Nevess guva 21 punktu, bet latvieši Toms Švans un Atvars Ozoliņš izcēlās attiecīgi ar 17 un 16 punktiem.

Šosezon Baltijas volejbola meistarlīgā startē 11 komandas - piecas no Latvijas un sešas no Igaunijas, bet dalībnieku vidū nav Lietuvas klubu. No Latvijas sacensībās piedalīsies arī "Biolars"/"Jelgava".

Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, astoņām labākajām tiekot izslēgšanas spēlēs.

Pērn par Baltijas līgas čempioni kļuva Igaunijas vienība "Saaremaa", bet Jēkabpils "Lūši" pirmo reizi kluba vēsturē ieguva bronzu, pēc tam kļūstot arī par Latvijas čempioniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu