Video: "Vitjaz" hokejisti atgriežas pie vecajiem niķiem. Izraisa masu kautiņu

Spēle pret Hārtlija vadīto "Avangard"
TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Maskavas apgabala "Vitjaz" komandai ir īpašas attiecības ar Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard". Kādreiz "Vitjaz" spēlētāji (laikā, kad komandā bija vairāki rūdīti kaušļi) vairākkārt pret Omskas vienības hokejistiem lika lietā nežēlīgu dūru spēku. Otrdienas vakarā Čehovā "Vitjaz" spēlētāji to darīja atkal. 

Pašā mača izskaņā, kad vairs nekas neizšķīrās, vairāki "Vitjaz" spēlētāji izraisīja saķeršanos un izvicināja dūres. Tobrīd ar 6:0 vadībā atradās "Avangard" komanda. 

Iļja Šinkevičs ("Vitjaz") saņēma 5+20 minūšu noraidījumu, bet piecu minūšu sods par kautiņu tika piešķirts Mihailam Fisenko no "Avangard". Ar piecām minūtēm tika sodīts arī Jegors Voronkovs ("Vitjaz").

Pa divām minūtēm spēles galvenais arbitrs piesprieda arī Atrjomam Manukjanam ("Avangard") un Iļjam Šinkevičam ("Vitjaz").  

2010./2011. gada sezonā abu komandu starpā izcēlās masu kautiņi abās tikšanās reizēs. Toreiz vienā no spēlēm tiesneši piešķīra 82 soda minūtes, bet otrā 144 soda minūtes, no kurām 119 "Vitjaz" pārstāvjiem.

Tolaik "Vitjaz" vadīja skandalozais Andrejs Nazarovs

Vēl sezonu pirms tam pēc vairākiem masu kautiņiem mačs tika pārtraukts jau ceturtajā minūtē.

"Vitjaz" rindas pārstāvējuši tādi kaušļi kā Dārsijs Vero, Džošua Gratons, Kriss Saimons, Džeremijs Jablonskis, Kips Brenans un Džons Mirastijs. Šo vīru mērķis bija ne tik daudz spēlēt hokeju, cik nodarboties ar kaušanos. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu