Neimars ar "hat-trick" sarūpē PSG graujošu uzvaru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neimars
Neimars Foto: Reuters/LETA

Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars trešdien guva trīs vārtus UEFA Čempionu līgas grupu turnīra otrās kārtas spēlē, palīdzot Francijas futbola grandam Parīzes "Saint-Germain" (PSG) savā laukumā ar rezultātu 6:1 (4:0) sagraut Serbijas klubu Belgradas "Crvena zvezda".

C apakšgrupas spēlē Neimars 20.minūtē atklāja rezultātu, bet jau divas minūtes vēlāk viņš dubultoja PSG pārsvaru.

Savukārt 81.minūtē Neimars iesita savus trešos vārtus, panākot graujošo 6:1. Divus no gūtajiem vārtiem Neimars iesita ar brīvsitienu, bet reizi viņš izcēlās no tuvas distances.

Tāpat mājinieku rindās izcēlās Edinsons Kavani un Anhels Di Marija, kuri precīzi sita attiecīgi 37. un 42.minūtē, savukārt otrajā puslaikā spēles 70.minūtē Kilians Mbapē iesita PSG piektos vārtus.

Tikmēr Belgradas vienībā goda vārtus 74.minūtē guva Marko Marins.

"Crvenza zvezda" komandai, kura UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā uzvarēja Latvijas čempioni Jūrmalas "Spartaku", šis Eirkausos bija smagākais zaudējums kluba vēsturē. Tāpat Belgradas vienībai pārtrūka 34 nezaudētu spēļu sērija.

Vēl šajā grupā trešdien Itālijas vienība "Napoli" uzņem Anglijas klubu "Liverpool".

Pirmajā kārtā PSG viesos ar 2:3 zaudēja "Liverpool", bet "Napoli" un "Crvena zvezda" cīnījās neizšķirti 0:0.

Vēl vienā trešdien notikušā mačā D apakšgrupā Gelzenkirhenes "Schalke 04" viesos izrāva uzvaru 1:0 (0:0) pret Krievijas čempioni Maskavas "Lokomotiv".

Vācijas kluba labā 88.minūtē precīzs bija amerikānis Vestons Makenijs, kurš pēc stūra sitiena bumbu vārtos raidīja ar galvu.

Vēl šajā grupā trešdien "Porto" uzņem Stambulas "Galatasaray".

Apakšgrupu turnīrā tiks aizvadītas divu apļu spēles, pēc kurām katras grupas divas labākās komandas tiks izslēgšanas spēlēs, trešo vietu ieguvējas pārcelsies uz UEFA Eiropas līgu, bet katras grupas vājākajai vienībai Eirokausu sezona būs noslēgusies.

UEFA Čempionu līgas grupu kārtas pēdējās spēles tiks aizvadītas 11. un 12.decembrī.

Izslēgšanas spēles sāksies nākamā gada februārī, bet fināls notiks 1.jūnijā Madridē.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta Madrides "Real", kas Kijevā ar rezultātu 3:1 pārspēja "Liverpool" vienību. Madrides "Real" kļuva par pirmo komandu, kam UEFA Čempionu līgā kopš tās izveidošanas izdevies uzvarēt trīs gadus pēc kārtas. Tāpat karaliskais spāņu klubs pie šīs trofejas tika ceturto reizi pēdējo piecu gadu laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu