Ronaldu nav iekļauts Portugāles izlases sastāvā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: EPA/LETA

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu nav iekļauts valstsvienības sastāvā gaidāmajām UEFA Nāciju līgas un pārbaudes spēlēm.

Šādu informāciju atklājis vienības galvenais treneris Fernandu Santušs, kurš preses konferencē apstiprināja, ka Ronaldu nebūs izlases sastāvā šajā sasaukumā, kad Portugāle Nāciju līgas ietvaros tiksies ar Polijas izlasi, bet pārbaudes mačā spēkosies ar Skotiju.

Lasvegasas policija atsākusi izmeklēšanu pret Ronaldu par apsūdzībām izvarošanā. Runa ir par 2009.gada jūnijā notikušo incidentu starp futbolistu un bijušo amerikāņu modeli Ketrīnu Majorgu, kura apgalvo, ka portugālis viņu 2009.gada 13.jūnijā izvaroja Lasvegasas viesnīcas luksusa numurā.

Santušs, Ronaldu un Portugāles Futbola federācijas prezidents Fernandu Gomešs vienojās par uzbrucēja neiekļaušanu sastāvā, taču pagaidām nav publiski izskanējusi informācija, vai tas ir saistīts ar Ronaldu skandālu.

Pats futbolists šādu lēmumu uztvēris saprotoši, bet Santušs paudis, ka viņam turpmāk nekas neliegs spēlēt izlasē.

Portugāle nākamajā nedēļā ceturtdien aizvadīs Nāciju līgas spēli pret Poliju, kam pēc trīs dienām sekos pārbaudes mačs pret skotu futbolistiem.

Šosezon Ronaldu Turīnas "Juventus" sastāvā Itālijas čempionātā septiņās spēlēs guvis trīs vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles. Viņš izlasē pēdējo reizi spēlēja Pasaules kausa izcīņā, kad astotdaļfinālā Portugāle piekāpās Urugvajai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu