Talantīgais Tālbergs noslēdz ilgtermiņa līgumu ar FK "Ventspils"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raens Tālbergs
Raens Tālbergs Foto: FK Ventspils/Facebook

Talantīgais Latvijas futbolists Raens Tālbergs vēl uz pieciem gadiem pagarinājis līgumu ar vienu no vadošajiem pašmāju klubiem "Ventspili".

Pašlaik tikai 18 gadus vecais Tālbergs šajā sezonā izkarojis stabilu vietu "Ventspils" sastāvā, spēlējot ne tikai "SynotTip" Latvijas futbola virslīgā, bet arī Eirokausos. Pussargs pilngadību svinēja vien septembra vidū.

"Raens bija pilnībā pelnījis jaunu līgumu. Mēs uzticamies viņam un neatstājam bez ievērības viņa sasniegto," klubs citē tā sporta direktora Andreja Butrika teikto.

"Jau iepriekš esam solījuši, ka dosim iespējas mūsu jaunajiem futbolistiem, kuri ir skolojušies "Ventspils" kluba akadēmijā. Viņu galvenais uzdevums ir strādā, pierādīt sevi un sekot treneru norādījumiem. Tas konkrēti attiecas tieši uz Tālbergu, jo viņš ir lielisks piemērs mūsu jaunajiem spēlētājiem. Jau no pirmajiem šīs sezonas treniņiem viņš ir sevi lieliski apliecinājis, un lūk, rezultāts. Raens ir ļoti progresējis, un esam pārliecināti, ka tā turpināsies."

Prieku par jaunu līgumu ar "Ventspili" pauda arī pats Tālbergs.

"Paldies kluba vadībai un treneriem par sniegto uzticību. Jau no pirmās dienas sapratu, ka jaunajiem spēlētājiem šajā klubā uzticas. Pirms šīs sezonas pat neticēju, ka spēlēšu virslīgā, gūšu uzvaras vārtus pret "Liepāju"/"Mogo" Latvijas kausa ceturtdaļfinālā un tikai 17 gadu vecumā spēlēšu UEFA Eiropas līgā," gandarījumu neslēpa Tālbergs.

Virslīgas kopvērtējumā "Ventspils" ar 49 punktiem 23 spēlēs ieņem otro vietu, no līderes "Riga" atpaliekot četrus punktus. Ventspilnieki arī 24.oktobrī aizvadīs Latvijas kausa finālspēli tieši pret "Riga".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu