Kārlsons palīdz "Sharks" izcīnīt pirmo uzvaru, apbēdinot Kovaļčuku viņa atgriešanās spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: nhl.com

Ar piespēli atzīmējoties vienam no Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadošajiem aizsargiem Ērikam Kārlsonam, Sanhosē "Sharks" piektdien izcīnīja uzvaru regulārā čempionāta spēlē.

"Sharks" viesos ar rezultātu 3:2 (2:1, 0:1, 0:0, 1:0) pārspēja Losandželosas "Kings" komandu, kuras kreklā pirmo oficiālo spēli aizvadīja krievu zvaigzne Iļja Kovaļčuks.

Pēc Timo Maiera un Evandera Keina precīzajiem metieniem "Sharks" jau spēles 14.minūtē atradās vadībā ar 2:0. Trīs minūtes pirms pirmā perioda beigām Anže Kopitars vienus vārtus atguva, bet otrās trešdaļas pirmajā minūtē Tailers Tofoli panāca neizšķirtu.

Pamatlaikā uzvarētājs netika noskaidrots, līdz ar to bija jāaizvada pagarinājums, kura trešajā minūtē Kevins Labanks pēc Kārlsona un Logana Kutūra piespēlēm panāca 3:2.

"Ir patīkami izbraukumu sākt ar uzvaru. Tiesneši nesvilpa tajās situācijās, kurās mēs vēlētos, bet tik un tā pratām izcīnīt uzvaru," teica Labanks.

Kā vēstīts, septembra vidū "Sharks" maiņas darījumā savā īpašumā ieguva Otavas "Senators" iepriekšējo kapteini un vienu no NHL labākajiem aizsargiem, 28 gadus veco Kārlsonu. Savukārt uz zviedra iepriekš pārstāvēto "Senators" devās četri hokejisti, kuru vidū bija arī talantīgais latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Tikmēr NHL pēc piecu gadu pārtraukuma atgriezies slavenais krievu uzbrucējs Kovaļčuks, kurš nākamās trīs sezonas pārstāvēs "Kings" vienību. Kovaļčuks piecas sezonas aizvadīja Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Sanktpēterburgas SKA komandā, izcīnot divus Gagarina kausus.

Vēl piektdien Karolīnas "Hurricanes" viesos ar rezultātu 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets". Uzvarētājiem ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās somu uzbrucējs Sebastians Aho.

NHL šī ir 102.sezona. Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par Stenlija kausa ieguvēju tika kronēta Vašingtonas "Capitals", kas finālsērijā pārspēja NHL debitanti Vegasas "Golden Knights".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu