Dārziņš: pretī bija ļoti jaudīgs pretinieks

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Paula Čurkste / LETA

Spēles sākums Rīgas "Dinamo" izpildījumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pret Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard" bija ļoti slikts, uzskata vienības hokejists Lauris Dārziņš.

Jau ziņots, ka "Dinamo" piektdien ar 2:5 (0:2, 0:2, 2:1) piekāpās "Avangard".

"Skaidrs, ka noskaņojums pēc šādas spēles nav labs," Rīgas kluba mājaslapā citēts uzbrucējs. "Mēs aizvadījām piecas treniņu dienas un pēc tām bija sajūta, ka esam gatavi šai spēlei. Diemžēl atkal tieši spēles sākums bija ļoti slikts. Mača turpinājumā gan spējām uzlabot sniegumu, bet tad jau bija par vēlu. Tagad mums bija piecu dienu pauze, kurās gatavojāmies 12 spēļu maratonam. Kalendārs ir dīvains, bet tas noteikti nav attaisnojums šīs dienas rezultātam. Mēs esam gatavi cīnīties un ir ļoti liela vēlme ātrāk sākt nākamo maču, lai atkal tiktu pie punktiem."

Dārziņš šajā spēlē izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm Matiasa Mitinena un Līnusa Videla vārtu guvumos. Rīgas komanda noslēdzošajā trešdaļā panāca 2:4, taču vairāk vārtus nespēja gūt.

"Nenoliedzami, ka šovakar pretī bija ļoti jaudīgs pretinieks," uzskata Dārziņš. "KHL tabula nemelo un viņi spēlē tiešām ļoti labi. Lai arī pretī bija spēcīga komanda, ir liela vilšanās par šīs dienas rezultātu. Mēs gribējām daudz vairāk un ir jāatrod veidi, kā gūt vārtus. Sezonu sākām ļoti labi un ticējām saviem spēkiem, bet šobrīd kaut kur esam nomaldījušies. Esmu pārliecināts, ka mums izdosies atgriezties uz pareizā ceļa. Treneri dara lielisku darbu, bet hokejistiem tikai jāpilda uzdevums un mēs nedrīkstam šaubīties par saviem lēmumiem."

Līdz ar to "Dinamo" ir trīs zaudētu spēļu sērija, kamēr "Avangard" ir viena no šīs sezonas spēcīgākajām komandām KHL, gūstot uzvaras pēdējos astoņos mačos pēc kārtas. Rīgas klubs šosezon KHL čempionātā 13 spēlēs ir izcīnījusi sešas uzvaras, ar 13 punktiem ieņemot sesto vietu Rietumu konferencē, bet "Avangard" 14 dueļos tikusi pie 13 panākumiem, kas Austrumos ļauj ieņemt otro pozīciju.

Pēc spēles pret "Avangard" svētdien sekos mačs ar līgas pastarīti Novosibirskas "Sibirj", bet izbraukums tiks noslēgts nākamajā otrdienā Kazahstānā pret "Baris" hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu