Nurmagomedovam neizmaksās honorāru par cīņu, Vaits sola lielas nepatikšanas (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: John Locher/AP/Scanpix

Krievijas cīkstonis Habibs Nurmagomedovs sestdien Lasvegasā "Ultimate Fighting Championship 229" šovā pieveica skandalozo īru Konoru Makgregoru, pēcāk sarīkojot arī ievērojamas nekārtības.

Uzreiz pēc uzvaras Nurmagomedovs nespēja nomierināties un izlēca no ringa, uzsākot kautiņu ar Makgegora komandas biedra pārstāvi. Tikmēr krievu cīkstoņa komanda metās uzbrukumā īram. Pēcāk apsargiem gan izdevās ieviest kārtību, bet Nurmagomedovam čempiona josta ringā netika pasniegta, lai neizprovocētu vēl lielākas nekārtības.

"Habiba rīcība pēc cīņas bija absurda," sacīja UFC prezidents Vaits, turpinot: "Viņš bija aizvadījis lielisku cīņu, kurā guva uzvaru. Habibam vajadzēja saņemt izcīnīto čempiona jostu. Taču tā vietā viņš izlēca no ringa un uzsāka kautiņu."

Tāpat UFC prezidents sacīja, ka šim incidentam noteikti būs sekas: "Ir skaidrs, ka šī notikuma sakarā tiks veikta izmeklēšana un tiks piešķirti lieli naudas sodi. Mums ir jāpakļaujas Nevadas štata sporta komisijai. Nevaru garantēt, ka Habibam netiks atņemta josta. Viņam būs lielas nepatikšanas."

"Runāju ar Bobu Benetu (Nevadas sporta komisijas izpilddirektoru - red.). Viņš teica, ka Konors savu honorāru saņems, bet Habibs gan nē," piebilda Vaits.

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs tagad izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC ietvaros.

Tikmēr Makgregoram šī bija pirmā jauktās cīņas mākslas (MMA) kopš 2016.gada novembra. Tiesa, pērn viņš aizvadīja ļoti ienesīgu boksa cīņu pret slaveno amerikāni Floidu Meivezeru. Savas karjeras laikā īrs guvis 21 uzvaru 25 cīņās.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu