Ankipāns kā vienu no zaudējuma iemesliem min bērnišķīgas kļūdas

KHL
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: EPA/LETA

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli pret Novosibirskas "Sibirj" zaudēja bērnišķīgu kļūdu dēļ, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" svētdien izbraukumā ar 3:6 (0:1, 0:4, 3:1) zaudēja turnīra vājākajai komandai Novosibirskas "Sibirj", piedzīvojot ceturto neveiksmi pēc kārtas.

"Nevaram tikt ārā no šīs neveiksmju joslas. Puiši pārāk daudz gribēja, tāpēc tika pieļautas diezgan bērnišķīgas kļūdas. Šo spēli zaudējām tieši šo kļūdu dēļ," pēc cīņas teica Ankipāns.

"Kopumā puiši cenšas, bet šoreiz varbūt pārcentās," atzina latviešu speciālists.

Tāpat Ankipāns uzsvēra, ka komandu šobrīd ļoti ietekmē savainojumi, tāpat vienībai ir nepieciešams uzlabot psiholoģisko stāvokli.

Tikmēr "Sibirj" stūrmanis Aleksandrs Andrijevskis pauda apmierinātību ar savas komandas sniegumu pirmajās divās trešdaļās.

"Beidzot savā laukumā sagaidījām pirmo uzvaru. Šī ir hokeja pilsēta, līdzjutēji noteikti to bija pelnījuši. Komanda labi spēlēja pirmās divas trešdaļas. Trešajā periodā spēli sākām laist ārā no rokām, bet, domāju, skatītājiem šāda cīņa patika," neslēpa baltkrievu speciālists.

Latvijas komanda šo izbraukuma sēriju sāka piektdien, kad ar 2:5 piekāpās Boba Hārtlija trenētajam Omskas "Avangard". Kopumā pēdējos astoņos mačos Rīgas "Dinamo" vienība guvusi vien divus panākumus.

Izbraukums tiks noslēgts otrdien Kazahstānā pret Astanas "Baris" hokejistiem.

Rīgas "Dinamo" šosezon KHL čempionātā 14 spēlēs ir izcīnījusi sešas uzvaras, ar 13 punktiem ieņemot astoto vietu Rietumu konferencē, bet "Sibirj" ar četriem punktiem ir Austrumu konferences un visas līgas vājākā komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu