"Spurs" zaudē "Rockets" komandai; Marejs gūst ceļgala traumu

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latviešu uzbrucēja Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda svētdien cieta zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē, turklāt vienības saspēles vadītājs Dežonte Marejs guva ceļgala savainojumu, kura nopietnība vēl tiks vērtēta.

"Spurs" savā laukumā ar rezultātu 93:108 (25:31, 16:15, 31:28, 21:34) piekāpās Hjūstonas "Rockets".

Bertāns šajā mačā laukumā bija 13 minūtes, kuru laikā guva divus punktus, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem un aizmetot garām savus abus tālmetienus.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu un tika pie trim piezīmēm. "Spurs" ar Bertānu laukumā ielaida par diviem punktiem vairāk nekā iemeta.

"Spurs" vienībā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Demars Derozens, bet viesiem ar 21 punktu un deviņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Džeimss Hārdens.

Vienā no spēles epizodēm "Spurs" pamata saspēles vadītājs Marejs sadūrās ar Hārdenu, kā rezultātā savainoja labās kājas ceļgalu. Marejs vairākas minūtes pavadīja uz grīdas un laukumu pameta paša spēkiem, tiesa ar sāpēs saviebtu seju. Saspēles vadītājs devās uz ģērbtuvēm un mačā neatgriezās. Kā vēsta vienība, pirmdien viņam tiks veikta magnētiskā rezonanse.

Ceļgala traumas dēļ "Spurs" sezonas sākumā būs jāiztiek bez šogad draftētā aizsarga Lonija Volkera.

"Spurs" uzvarējusi divās no trim šosezon aizvadītajām pārbaudes spēlēm. Nākamajos mačos Sanantonio basketbolisti tiksies ar Atlantas "Hawks" un Orlando "Magic" vienībām.

Jaunā NBA sezona sāksies 16.oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu