Trīs Dakāras rallijreida leģendas pievienojas X-raid MINI JCW Team komandai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trīs autosportisti, kas 2018.gada sākumā Dakāras rallijreidā startēja, aizstāvot Team Peugeot Total komandas godu, 2019.gadā sacensībās jau brauks ar MINI bagijiem X-raid MINI JCW Team sastāvā. Tie būs Stefans Peterhansels, Karloss Sainss un Sirils Desprē.

Pieredzējušo sportistu trijotne, kuras kontā kopā ir 20 uzvaras Dakāras rallijreidos motociklu un automobiļu ieskaitē, sacensībās brauks ar 2018.gadā debitējušā MINI John Cooper Works Buggy uzlaboto versiju. Tā pirmās sacensības patlaban aizvada Marokā, kur līdz 9.oktobrim norisinās Marokas rallijs.

Tas ļaus gūt priekšstatu par MINI bagija konkurētspēju, bet to, vai ar šo sacīkšu auto ir iespējams uzvarēt Dakāras rallijreidā, zināsim 2019.gada 17.janvārī, kad sacensības finišēs Peru galvaspilsētā Limā.

X-raid MINI JCW Team
X-raid MINI JCW Team Foto: Publicitātes foto

Var piebilst, ka titulētākais no X-raid MINI JCW Team jaunpienācējiem ir Peterhansels, kurš savā karjerā sešas reizes uzvaru izcīnījis, startējot ar motociklu, un septiņas pie auto stūres. Divas no tām, starp citu, ar MINI ALL4 Racing. Desprē pagaidām guvis panākumus vien atsevišķos rallijreida posmos, taču piecas reizes viņš triumfējis kā motobraucējs. Sainsa kontā tikmēr divas uzvaras - 2010.gadā un 2018.gadā.

X-raid MINI JCW Team
X-raid MINI JCW Team Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu