Noskaties: Mbapē 13 minūtēs gūst četrus vārtus un kaldina PSG uzvaru

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kiljans Mbapē
Kiljans Mbapē Foto: AFP/LETA

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) talantīgais uzbrucējs Kiljans Mbapē svētdien Francijas čempionāta spēlē 13 minūšu laikā guva četrus vārtus un kaldināja galvaspilsētas kluba graujošu uzvaru.

PSG devītās kārtas spēlē savā laukumā ar rezultātu 5:0 (1:0) sagrāva Lionas "Olympique".

Mača rezultātu devītajā minūtē no 11 metru atzīmes atklāja brazīlietis Neimars. Abas komandu pirmo puslaiku pabeidza desmit vīru sastāvā, jo PSG franču aizsargs Presnels Kimpembe 32.minūtē par rupjību saņēma sarkano kartīti, bet 45.minūtē pie otras dzeltenās kartītes tika viesu pussargs Liks Tusārs.

Mača galvenie notikumu risinājās otrā puslaika vidusdaļā, kad Mbapē kopā ar komandas biedriem saplosīja Lionas vienības aizsardzību un 13 minūšu laikā guva četrus vārtus, nokārtodams graujošu uzvaru.

"Neizmantoju iespējas, varēju gūt vēl vairāk vārtu. Turpinu pilnveidoties un nekad nešaubos par savu sniegumu. Vienmēr saņemu lielu atbalstu no komandas biedriem. Kamēr tiek veidoti vārtu gūšanas momenti, tikmēr viss ir kārtībā," pēc mača teica Mbapē.

PSG sezonas ievadā izcīnījusi deviņas uzvaras pēc kārtas, labojot 1936.gadā Lilles "Olympique" sasniegto rekordu.

Tikmēr PSG tuvākā sekotāja "Lille" sestdien savā laukumā ar rezultātu 3:1 (1:1) pārspēja "Saint-Etienne". Uzvarētājiem ar diviem vārtiem izcēlās Žonatans Bamba.

Turpretī neveiksmes turpina vajāt "Monaco" komandu, kas savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1) piekāpās "Stade Rennais" futbolistiem. Uzvaras vārtus 13 minūtes pirms pamatlaika beigām guva Hatems ben Arfa.

"Monaco" sezonu iesāka ar uzvaru, bet nākamajās astoņās spēlēs Francijas čempionātā un divos mačos UEFA Čempionu līgā tā palikusi bez panākumiem.

Kopvērtējumā PSG deviņās spēlēs tikusi pie 27 punktiem, par astoņiem punktiem apsteidzot "Lille" vienību, kamēr "Monaco" ar sešiem punktiem ir 18.vietā 20 vienību konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu