Liepājas tehniskās apskates stacijā nodrošinās “Rally Liepāja” sacīkšu auto pārbaudes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
2017.gada rallija Liepāja dalībnieks
2017.gada rallija Liepāja dalībnieks Foto: Raimonds Volonts, www.volontsphotography.com

Pateicoties iepriekšējo gadu profesionālai un sekmīgai sadarbībai, CSDD jau sesto reizi nodrošinās Eiropas rallija čempionāta posma “Rally Liepāja” sacīkšu auto pārbaudes. Tādējādi piektdien, 12. oktobrī, Liepājas tehniskās apskates stacija nestrādās.

Par to TVNET pavēstīja CSDD Sabiedrisko attiecību daļā.

Liepājas un tās apkārtnes vieglo auto īpašnieki aicināti savu spēkratu tehnisko apskati veikt Grobiņas tehniskās apskates stacijā, Krasta ielā 12a (darba laiks plkst. 8.30 - 17.00), kā arī jebkurā citā tehniskās apskates stacijā.

Apskatei iespējams pieteikties arī iepriekš CSDD e-pakalpojumos vai pa tālruni 67025777. CSDD atgādina, ka apskati atļauts veikt arī pirms datuma, kas norādīts uz tehniskās apskates uzlīmes.

Savukārt transportlīdzekļu reģistrācijas un vadītāju kvalifikācijas pakalpojumus CSDD Liepājas nodaļā, Brīvības ielā 148, 12.oktobrī būs iespējams saņemt kā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu