"Sharks" gūst astoņus vārtus uzvarētā NHL mačā pret "Flyers"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Sanhosē "Sharks" hokejisti trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā pretinieku laukumā ar rezultātu 8:2 (4:0, 1:1, 3:1) sagrāva Filadelfijas "Flyers".

Uzvarētāju sastāvā ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kevins Labanks, bet katrs pa diviem vārtiem guva Evanders Keins un Džo Pavelskis.

Tikmēr citā trešdien aizvadītā mačā Karolīnas "Hurricanes" ar 5:3 (3:1, 1:2, 1:0) savā laukumā uzveica Vankūveras "Canucks". "Hurricanes" pirmo reizi kopš 1997.gada spējusi gūt punktus sezonas pirmajās četrās spēlēs pēc kārtas.

Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets", kuras sistēmā ir arī latviešu vārtsargs Edmunds Matīss Kivlenieks, ar 5:2 (2:0, 0:2, 3:0) mājās pārspēja Kolorado "Avalanche", bet Toronto "Maple Leafs", kuras fārmklubā spēlē aizsargs Kristiāns Rubīns, ar 7:4 (2:1, 3:2, 2:1) viesos apspēlēja Dalasas "Stars".

Savukārt pirmos vārtus NHL kopš 2013.gada guva krievu uzbrucējs Iļja Kovaļčuks, kurš šosezon ir atgriezies Ziemeļamerikā no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Sanktpēterburgas SKA. Viņa pārstāvētā Losandželosas "Kings" komanda ar 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) zaudēja Vinipegas "Jets", bet Kovaļčuks pēc spēles atzina, ka NHL ieradies, lai uzvarētu, kas ir svarīgāk par individuālo statistiku.

Tikmēr Kalgarī "Flames" ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) apspēlēja Nešvilas "Predators", kas pirms divām sezonām spēlēja Stenlija kausa izcīņas finālā.

Vienīgais Latvijas pārstāvis NHL Zemgus Girgensons šosezon trīs mačos, pārstāvot Bufalo "Sabres" komandu, ir atdevis vienu rezultatīvu piespēli, bet Bufalo vienība Austrumu konferencē ir sestajā vietā ar divām izcīnītām uzvarām.

NHL šī ir 102.sezona. Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par Stenlija kausa ieguvēju tika kronēta Vašingtonas "Capitals", kas finālsērijā pārspēja NHL debitanti Vegasas "Golden Knights".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu