"Spurs" noslēdz līgumu ar kādreizējo "Thunder" basketbolistu Huesti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džošs Huesti
Džošs Huesti Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sanantonio "Spurs" noslēgusi līgumu ar kādreizējo Oklahomasitijas "Thunder" basketbolistus Džošu Huesti, ziņo klubs.

Pagaidām klubs nav atklājis detalizētākus līguma nosacījumus.

Pašlaik 26 gadus vecais uzbrucējs pēdējās trīs sezonas aizvadīja "Thunder" vienībā, bet citus NBA klubus viņš nav pārstāvējis. Pirmajās divās sezonās gan viņš spēlēja periodiski, aizvadot vien septiņus mačus.

Savukārt iepriekšējā sezonā viņš nospēlēja 69 spēles, desmit no tām izejot sākumsastāvā. Basketbolists šajā laikā guva vidēji 2,3 punktus un sakrāja 2,3 atlēkušās bumbas.

Huesti 2014.gada NBA draftā ar 29.numuru izraudzījās "Thunder" vienība.

"Spurs" komandu trešo sezonu pārstāvēs arī Dāvis Bertāns, taču starpsezonā vienība šķīrās no komandas līdera Kavai Lenarda, kurš devās Toronto "Raptors", kamēr "Spurs" pretī saņēma Demaru Derozanu.

NBA 73.sezona sāksies 16.oktobrī. Šobrīd gan vēl nav zināms, kad laukumā atgriezīsies Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, kurš vēl ārstē ceļgala krustenisko saišu savainojumu, bet Bruklinas "Nets" rindās šosezon cer debitēt Rodions Kurucs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu