Meivezers juniors: Nurmagomedovu gaida milzīgs sods (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Floids Meivezers
Floids Meivezers Foto: PA Pictures/Scanpix

Divpadsmitkārtējais pasaules čempions boksā Floids Meivezers juniors nosodījis Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoņa Habiba Nurmagomedova izdarības pēc UFC cīņas ar skandalozo īru Konoru Makgregoru, nosaucot viņa rīcību par ļoti neprofesionālu. 

Pagājušās nedēļas nogalē Lasvegasas "UFC 229" šovā Nurmagomedovs turpināja savu nezaudēto cīņu sēriju, Makgregoru ceturtajā raundā pieveicot ar žņaugšanas paņēmienu. Uzreiz pēc uzvaras Nurmagomedovs nespēja nomierināties un izlēca no ringa, sākot kautiņu ar Makgegora komandas biedra pārstāvi. Tikmēr Krievijas cīkstoņa komanda metās uzbrukumā īram. Pēcāk apsargiem gan izdevās ieviest kārtību, bet Nurmagomedovam čempiona josta ringā netika pasniegta, lai neizprovocētu vēl lielākas nekārtības.

"Personīgi neesmu pazīstams ar puisi, ar kuru cīnījās Makgregors, bet zinu, ka viņš ir nepārspēts," izdevumā "Daily Mail" citēts Meivezers. "Makgregors ir spēcīgs sāncensis, bet viņa pretinieks izlēca ārā no astoņstūra un sāka kauties ar skatītājiem. Tas no viņa puses bija ļoti neprofesionāli."

Sagaidāms, ka Nurmagomedovam tiks piemērotas soda sankcijas, ko apstiprināja arī Nevadas štata sporta komisija un UFC organizācijas prezidents Dana Vaits. 

"Viņu gaida milzīgs sods, par ko esmu gandrīz pārliecināts," norādīja Meivezers. "Pēc manas cīņas ar Zabu Džudu ringā izcēlās lielas nekārtības, kā rezultātā tika piemērotas milzīgas soda sankcijas. Ja nemaldos, tad soda naudas apmērs bija mērāms septiņos ciparos."

Vaits iepriekš norādīja, ka Nurmagomedovam nāksies samaksāt vismaz 250 000 ASV dolāru soda naudu un viņš varētu tikt diskvalificēts no UFC no četriem līdz sešiem mēnešiem. 

Meivezers ar Makgregoru 2017. gada augustā tikās boksa ringā. Toreiz amerikānis uzvarēja desmitajā raundā ar tehnisko nokautu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu