Apcietināti skandālā nonākušie krievu futbolisti Kokorins un Mamajevs (2)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aleksandrs Kokorins
Aleksandrs Kokorins Foto: AFP/LETA

Pazīstamie Krievijas futbolisti Aleksandrs Kokorins un Pāvels Mamajevs saistībā ar izraisītajiem kautiņiem apcietināti uz diviem mēnešiem.

Abi spēlētāji un arī  Kokorina brālis Kirils šīs nedēļas sākumā iesaistījās kautiņos, kā rezultātā cieta divi cilvēki, bet futbolisti tika apcietināti.

Pēc šiem incidentiem futbolisti un Kokorina brālis Kirils tika apsūdzēti huligānismā, bet Maskavas tiesa lēmusi par viņu paturēšanu apcietinājumā līdz 8.decembrim. Vēlāk viņus gaida tiesa, kur viņiem var piespriest pat līdz pieciem gadiem ilgu ieslodzījumu cietumā.

Vainīgie gan ceturtdien lūdza apžēlošanu, bet tiesa to neņēma vērā. Spēlētājus pārstāvošie advokāti solījuši lēmumu pārsūdzēt.

Pāvels Mamajevs
Pāvels Mamajevs Foto: Reuters/LETA

Pirmdienas rītā Sanktpēterburgas "Zeņit" uzbrucējs Kokorins un "Krasnodar" pussargs Mamajevs kopā ar draugiem pēc striptīza kluba apmeklējuma sāka spārdīt stāvvietā novietotās automašīnas, par ko saņēma aizrādījumu.

Futbolisti piezīmi izteikušo personu izvilka no viņa mašīnas, nogāza zemē un spārdīja kājām, pārsitot galvu. Vēlāk cietušo - "Pirmā kanāla" programmu vadītājas Olgas Ušakovas šoferi - nogādāja reanimācijā, kur konstatēts smadzeņu satricinājums.

Tiesa, bravūrīgajai grupai ar vienu incidentu nepietika un pāris stundas vēlāk viņi iesaistījās citā kautiņā. Futbolisti ar draugiem skaļi uzvedās kādā Maskavas kafejnīcā, saņemdami personāla un apmeklētāju aizrādījumus.

Tā rezultātā viņi sāka vēl vienu kautiņu, kurā Kokorins ar krēslu  iesita pa galvu Krievijas Rūpniecības ministrijas ierēdnim Denisam Pakam. Tāpat kautiņā cieta zinātniskā centra "Nami" ģenerāldirektors Sergejs Gaisins.

"Krasnodar" jau iepriekš paziņoja, ka raugās, kā pēc iespējas ātrāk izbeigt līgumu ar Mamajevu. Turklāt noteikumi paredzot, ka pašam futbolistam par kontrakta priekšlaicīgu izbeigšanu, kas saistīta ar disciplināriem pārkāpumiem, klubam ir jāsamaksā ievērojama kompensācija.

Abi futbolisti kritikas krustugunīs nonāca arī pirms diviem gadiem, kad pēc Krievijas izlases bālā snieguma Eiropas čempionātā abi krāšņi uzdzīvoja kādā no Monako naktsklubiem.

Pašlaik 27 gadus vecais Kokorins Krievijas izlasē aizvadījis 48 spēles, kurās guvis 12 vārtus, kamēr 30 gadus vecajam Mamajevam valstsvienībā ir 15 mači.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu