Uz Makgregora - Nurmagomedova cīņu pārdots rekordliels tiešraides abonementu skaits

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Uz "UFC 229" cīņu šovu, kurā vakara galvenā tikšanās bija starp īru Konoru Makgregoru un Krievijas pārstāvi Habibu Nurmagomedovu, pārdoti 2,4 miljoni tiešraides abonementu, vēsta izdevums MMA Fighting. 

Tas ir MMA cīņu tiešraides abonementu pārdošanas rekords. Turklāt maksas abonementi tika pārdoti ASV teritorijā un minimālā summa bija aptuveni 90 ASV dolāru. 

Abonementus varēja iegādāties arī ārpus ASV, bet pagaidām nav pieejama informācija par to pārdošanas skaitu. 

2016. gadā uz Makgregora un amerikāņa Neita Diaza cīņām tika pārdoti attiecīgi 1,6 un 1,65 miljoni abonementi. Toreiz sportisti uzvaras dalīja uz pusēm. 

Pagājušās nedēļas nogalē Lasvegasas "UFC 229" šovā Nurmagomedovs turpināja savu nezaudēto cīņu sēriju, Makgregoru ceturtajā raundā pieveicot ar žņaugšanas paņēmienu. Uzreiz pēc uzvaras Nurmagomedovs nespēja nomierināties un izlēca no ringa, sākot kautiņu ar Makgegora komandas biedra pārstāvi. Tikmēr Krievijas cīkstoņa komanda metās uzbrukumā īram. Pēcāk apsargiem gan izdevās ieviest kārtību, bet Nurmagomedovam čempiona josta ringā netika pasniegta, lai neizprovocētu vēl lielākas nekārtības.

Savas karjeras laikā Krieviju pārstāvošais sportists izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC ietvaros.

Par izraisītajām nekārtībām viņam draud soda sankcijas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu