U-19 futbolisti pārbaudes spēlē uzveic Grieķijas vienaudžus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Futbola federācija (lff.lv)

Latvijas U-19 futbola izlase piektdien Zemgales Olimpiskā centra stadionā ar rezultātu 2:0 (1:0) pārbaudes spēlē uzveica Grieķijas vienaudžus.

Abus vārtus uzvarētāju komandas rindās guva uzbrucējs Maksims Toņiševs, kurš pārstāv "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas klubu RFS.

Latvijas un Grieķijas valstsvienības atkārtoti tiksies pirmdien.

Latvijas U-19 izlase, kuru vada Aleksandrs Basovs, septembra sākumā izcīnīja trešo vietu Latvijas Futbola federācijas (LFF) Federācijas kausa izcīņā, taču šobrīd izlase ir sākusi gatavošanos Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra cīņām, kas sāksies 13.novembrī.

Kvalifikācijas turnīra pirmajā mačā Latvija spēkosies ar Krieviju, bet pēc tam sekos cīņas ar Melnkalni un Kipru. Divas spēcīgākās komandas iekļūs elites kārtā, kur turpināsies cīņā par iekļūšanu finālturnīrā, kas 2019.gada vasarā risināsies Armēnijā.

Jūnijā Latvijas valstsvienība triumfēja Baltijas kausa izcīņā, bet martā U-19 izlase 2018.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas elites kārtas apakšgrupā trīs spēlēs izcīnīja divas uzvaras. Rudenī komandas sastāvs piedzīvojis ievērojamas pārmaiņas, un vairāki puiši cīnās jau par vietu U-21 valstsvienībā.

Tādējādi U-19 izlase kļuva par pirmo jaunatnes valstsvienību no Latvijas, kas elites kvalifikācijas turnīru noslēdza otrajā vietā savā grupā. Tik augstu neviena jauniešu izlase vēl nekad nebija tikusi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu