Nurmagomedova tēvocis: Habibs atteicās no 15 miljoniem revanša cīņai (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoņa Habiba Nurmagomedova tēvocis un viens no viņa tuvākajiem cilvēkiem Alekss Nurmagomedovs atklājis, ka sportists noraidījis 15 miljonu ASV dolāru piedāvājumu aizvadīt ar īru Konoru Makgregoru revanša cīņu. 

"Vai pastāv iespēja, ka Habibs aizvadīs revanša cīņu ar Makgregoru? Nē. Viņu tas neinteresē," izdevumā "Sport Express" citēts Alekss Nurmagomedovs. "Viņš necīnīsies ar Konoru ne par kādu naudu."

Šā mēneša sākumā Lasvegasā notikušajā "UFC 229" cīņu šovā Nurmagomedovs ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pieveica Makgregoru, turpinot savu nezaudēto cīņu sēriju. 

"Jā, es zinu, ka viņi piedāvāja aizvadīt revanša cīņu. Sākumā viņi izteica piedāvājumu par 15 miljoniem ASV dolāru, ja Habibs piekristu. Bet viņš pateica nē. Lai Konors stājas rindā, lai pacīnās ar citiem cīkstoņiem. Habibs vēlas cīnīties ar Toniju Fergusonu, bet pēc tam noslēgt karjeru," izteicās cīkstoņa tēvocis. 

Tāpat Alekss Nurmagomedovs izteicies, ka viņš vēlējies, lai Habibs pārstāvētu Ukrainu, bet to nav izdevies īstenot.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Savas karjeras laikā Krieviju pārstāvošais sportists izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC ietvaros.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu