Bokseris Beljū: Es sagraušu Usiku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks un Tonijs Beljū
Oleksandrs Usiks un Tonijs Beljū Foto: Reuters/LETA

Bijušais WBC jostas īpašnieks pirmajā smagajā svarā brits Tonijs Beljū uzskata, ka viņa nākamais pretinieks ukrainis Oleksandrs Usiks nekad iepriekš nav ticies ar tādu pretinieku kā viņš.

"Esmu pirmais Usika pretinieks, kurš viņa nebīstas. Esmu pirmais, kura acīs viņš ieskatās un neredz bailes. Esmu pilnībā pārliecināts, ka sagraušu viņu. Neviens no Usika līdzšinējiem pretiniekiem tam neticēja. Man ir vairāk uzvaru ar nokautu nekā Usikam cīņu kopumā," izdevumā "Sky Sports" citēts Beljū. 

Usika un Beljū cīņa notiks 10. novembrī Mančestrā (Lielbritānija). Ukrainas bokseris centīsies aizstāvēt pasaules čempiona jostas pirmajā smagajā svarā (līdz 90,7 kilogramiem).

"Jā, viņš bija pasaules čempions amatieriem, olimpiskais čempions, bet tagad skaitās absolūtais pasaules čempions pirmajā smagajā svarā, bet ir lietas, ar kurām profesionālajā boksā nav saskāries. Vai viņš piecelsies pēc nokauta?" jautāja Beljū. 

35 gadus vecais Beljū iepriekš paziņoja, ka, neatkarīgi no cīņas iznākuma, pēc tikšanās ar Usiku noslēgs savu sportista karjeru. 

Usiks šovasar triumfēja Pasaules boksa supersērijā, finālā pārspējot Muratu Gasijevu no Krievijas. Savukārt janvārī Rīgā supersērijas pusfinālā Ukrainas bokseris uzvarēja Mairi Briedi.

31 gadu vecais Usiks profesionāla boksera karjerā aizvadījis 15 cīņas, 11 no tām uzvarot ar nokautu. Ukrainas bokseris vēl nekad nav piedzīvojis zaudējumu.

Savukārt Beljū karjerā piedalījies 33 cīņās, tiekot pie 30 uzvarām (20 ar nokautu), bet piedzīvojis divus zaudējumus un vienu neizšķirtu. Beljū savulaik uzveicis divus Latvijas bokserus - Artūru Kuļikauski (2015. gadā) un Jevgēņiju Andrejevu (2008.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu