Skoulzs: Pat Mesi nespētu veiksmīgi iekļauties Mančestras "United"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pols Skoulzs
Pols Skoulzs Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Pat argentīniešu futbola superzvaigzne Lionels Mesi nevarētu veiksmīgi iekļauties titulētajā Anglijas komandā Mančestras "United" un demonstrēt ierasto sniegumu, uzskata šā kluba leģenda Pols Skoulzs.

Pašlaik 43 gadus vecais Skoulzs pēdējos gados kā eksperts ierasti kritizējis Mančestras "United" par komandas sniegumu galvenā trenera Žuzē Mourinju vadībā.

"Mančestras "United" šobrīd izskatās pēc "Liverpool" pirms vairākiem gadiem. Toreiz šī komanda pieļāva daudz kļūdu," izteicās Skoulzs.

"Toreiz uz "Liverpool" un Mančestras "City" skatījāmies ar ironiju, jo treneri un spēlētāji tika mainīti kā zeķes, bet nekas nelīdzēja. Šobrīd šķiet, ka Mančestras "United" ir kļuvis par tā brīža "Liverpool" un Mančestras "City"."

Kopš Mourinju 2016.gadā kļuva par Mančestras "United" galveno treneri, viņš spēlētāju iegādei ir iztērējis vairāk nekā 350 miljonus mārciņu (teju 400 miljonus eiro).

"Nedomāju, ka pašlaik klubam trūktu augstas kvalitātes spēlētāju. Tomēr, tas, kā pietrūkst, ir tiešām paša augstākā kaluma futbolisti, kādi ir citām spēcīgākajām komandām. Spēlētājs, kurš ir kā vidējās līnijas un uzbrukuma savienotājs. Tomēr domāju, ka pat Mesi šajā komandā būtu grūti," atzina Skoulzs.

"Uzskatu, ka Mourinju joprojām ir lielisks treneris, bet tik un tā brīnos, kāpēc viņa vadītā vienība tiek apspēlēta," piebilda Mančestras "United" leģenda.

Līdz šim pēdējo Anglijas premjerlīgas čempiontitulu Mančestras "United" izcīnīja 2013.gadā, bet pašlaik komanda ar 13 punktiem astoņās spēlēs vietējā čempionāta kopvērtējumā ieņem tika astoto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu