Vidalam par kautiņu piespriež bargu naudas sodu

Teju miljons eiro...
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Arturo Vidals
Arturo Vidals Foto: AFP/LETA

Minhenes tiesa Spānijas futbola kluba "Barcelona" čīliešu pussargam Arturo Vidalam par kautiņu bārā piespriedusi 800 000 eiro lielu naudas sodu.

Incidents notika pērn septembrī, kad Vidals bija iesaistīts asās diskusijās, kas pēc tam pārauga fiziskā konfrontācijā ar citiem naktskluba apmeklētājiem. Kautiņa laikā Vidals un viņa brālis Sandrino vairākām personām nodarīja smagus miesas bojājumus.

Kā ziņoja aculiecinieki, Vidals, kuram jau agrāk bijušas problēmas ar likuma ievērošanu, bārā dauzījis glāzes, sēdējis uz galda un apvainojis citus iestādes klientus, pēcāk pretojoties naktskluba apsardzei.

Noslēgumā izcēlies konflikts un arī kautiņš, kā rezultātā mestas glāzes, bet viena no personām guva nopietnus savainojumus pēc tam, kad tai ar degvīna pudeli pudeli iesita pa galvu, lai gan tas neesot noticis no Vidala puses.

Pašlaik 31 gadu vecais Vidals nevarēja ierasties uz tiesu, jo bija devies talkā Čīles izlasei.

Brāļiem Vidaliem ir iespēja pārsūdzēt Minhenes tiesas lēmumu.

Augustā Vidals noslēdza trīs gadu līgumu ar "Barcelona" komandu, katrā no sezonām saņemot atalgojumu deviņu miljonu eiro apmērā.

Vidalam līdz nākamajam gadam bija līgums ar Minhenes "Bayern" komandu, bet tas tika izpirkts.

Vidals "Bayern" komandai pievienojās 2015.gadā, šajā laikā izcīnot trīs bundeslīgas titulus. Iepriekšējā sezonā viņš 22 bundeslīgas spēlēs guva sešus vārtus.

Pirms tam viņš pa četrām sezonām aizvadīja Turīnas "Juventus" un Leverkūzenes "Bayer" vienībā, bet karjeras pirmsākumos spēlēja savā dzimtenē Santjago "Colo-Colo" rindās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu