Ābols: biju ļoti priecīgs, redzot, ka ripa nonāk vārtos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: shl.se

Latvijas hokejistam Rodrigo Ābolam pēc pirmajiem gūtajiem vārtiem Zviedrijas augstākajā līgā (SHL) beidzot novēlies akmens no pleciem, atzina pats spēlētājs

Pašlaik 22 gadus vecā Ābola pārstāvētā "Orebro" komanda ceturtdien savā laukumā ar 3:6 piekāpās Kārlstades "Farjestad" hokejistiem, bet latvietis savas vienības labā guva mača pirmos vārtus.

"Ielaist sešus vārtus - tas ir stipri par daudz. Šķita, ka demonstrējām labu sniegumu, tomēr šai spēlei ļāvām pārāk viegli izslīdēt no rokām. Vairākus vārtus atdevām pārāk vienkāršās situācijās," sarunā ar "Hockeyallsvenskan.se" teica Ābols. "Nevaram nokārt galvas, jo mūsu nākamā spēle ir jau sestdien. Nav laika, lai bēdātos, ir jāanalizē savas kļūdas."

Ābolam traumas dēļ bija jāizlaiž sezonas sākums, bet "Orebro" sastāvā viņš atgriezās vien pagājušajā nedēļā un divos aizvadītajos mačos uzbrucējs atzīmējies ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

"Komandas biedri veica labu izspēli, man beigās paveicās tikt pie atlēkušās ripas. Biju ļoti priecīgs, redzot, ka ripa nonāk vārtos. Pēc tik grūtiem brīžiem ir patīkami, ka akmens beidzot novēlies no pleciem," neslēpa Ābols.

Ar deviņās spēlēs izcīnītiem deviņiem punktiem "Orebro" vietējā čempionāta kopvērtējumā ieņem 13.vietu starp 14 komandām, kamēr pirmajā pozīcijā ar 21 punktu ir "Linkopings". Ābola pārstāvētā vienība pagaidām atrodas riska zonā, jo pēdējās divas komandas sezonas noslēgumā zaudē vietu valsts augstākajā līgā.

Ābols "Orebro" vienībai pievienojās pērn jūnijā, noslēdzot līgumu uz divām sezonām. Erebrū komandas sastāvā viņš aizvadīja 26 mačus, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli, tomēr nozīmīgu lomu nespēja iegūt.

Janvārī latvietis tika izīrēts Zviedrijas otrās līgas jeb "Allsvenskan" vienībai "Karlskoga", kuras sastāvā 18 cīņās guva septiņus vārtus un veica desmit rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu